Search

Eksplozija intenzivnih boja u novoj Freywille kolekciji

Eksplozija intenzivnih boja u novoj Freywille kolekciji

"Hundertwasser Imperial"


Image: Promo

Freywille dizajn Hundertwasser Imperial eksplozijom intenzivnih boja mobilizira moć umjetnosti, u svrhu širenja poruke za život u skladu s prirodom i individualnom kreativnošću

Ova nova kolekcija nakita nastavak je upečatljivog Freywille opusa posvećenog svestranom austrijskom arhitektu i slikaru Hundertwasseru. Osim što slavi izražajnu filozofiju slavnog genija, nadahnuta je remek-djelom " Irinaland über dem Balkan" koju je Hundertwasser naslikao 1969. godine u čast njegove drage Irine, glumice iz Bugarske, a obojio emocijama strastvene, ljetne romanse.

Freywille umjetnici, kroz svoj osebujan i originalan pristup, u ekspresivnim motivima dizajna Hundertwasser Imperial reinterpretiraju snažnu simboliku Hundertwasserovog djela, fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti. Na jantarno zlatnoj površini emajla izranjaju apstraktne strukture u obliku kućica, okružene su sjajnim, plavkastim tonovima vode i neba te položene na mekoj, smaragdnozelenoj livadi. Svaki komad nakita iz kolekcije Hundertwasser Imperial zrači nevjerojatnom toplinom, obojen je harmonijom dinamičkih spirala koje ispisuju sklad s prirodom te otkrivaju bajkoviti svijet mašte i kreativnosti.

Nova Freywille kolekcija već se može premijerno pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o Freywille nakitu možete posjetiti i Freywille Online Boutique ili službenu Facebook stranicu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više