Search

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim

Tekst: D.D.


Model: Anna Léonie Ritvay
Image: Franziska Kuttler

Čini se kako je ove godine, više nego ikad, jednostavnost na cijeni, međutim ima i onih kojima je minimalizam vječni izvor inspiracije, a među njima su i dizajnerice Maja Šimunović i Sandra Aračić, koje stoje iza berlinsko-zagrebačkog brenda nakita Bling Zoo

Jednostavno, ali efektno - to je poruka koju šalju svojim kolekcijama, a posljednja, u kojoj se nalaze čak tri različite kolekcije, samo je potvrda toga, i to kakva. Uz srebro i pozlaćeno srebro koje su i ranije koristile pri kreiranju delikatnih lančića, ogrlica i naušnica, sada su uvrstile i riječni biser koji se svojim klasičnim izgledom idealno uklopio uz njihov minimalistički, moderan dizajn.


GIRLS DON'T FORGET YOUR PEARLS

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 1)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 2)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 3)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 4)

"Kolekcija je nastala u mislima na ljeto i more u kojoj smo uz osnovni materijal 925 srebro i pozlate na srebro kao detalj koristile bisere nepravilnih oblika koji isto tako posjeduju trajnu vrijednost."

Delikatan nakit iz radionice Bling Zoo idealan je za mix & match kombinacije - može se kombinirati nekoliko lančića različitih dužina, kao i oni s drugačijim privjescima, uz nekoliko tankih narukvica te suptilne ringove s biserima. Možda zvuči puno, ali definitivno tako ne izgleda.

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 5)


LEO LONG ONES

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 6)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 7)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 8)

Dugačke tanke naušnice koje se međusobno mogu kombinirati, ali i s pločicama u obliku kruga jedan su od noviteta u kolekciji, a osim što u paru mogu djelovati iznimno elegantno, u kombinaciji s nekim drugim naušnicama ili, pak, par različitih dužina, imat će cool efekt.

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 9)

Osim velike posvećenosti dizajnu, prijateljice koje su se upoznale tijekom Studija dizajna odjeće i tekstila, pažnju pridaju i kvaliteti materijala. Iako pobornice minimalizma, svake sezone pronađu neki novi motiv za igru, a ovog puta su se tu pojavile i sitne kugle.


KRYSTLE BALLS

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 10)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 11)
Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 12)

Nosivost i dugotrajnost također su bitne stavke pri kreiranju Bling Zoo modela stoga ne čudi da dizajnerice biraju geometrijske motive koji se, između ostalog, mogu uklopiti u svačiji stil i prikladni su za nošenje u svakoj prilici. Iako ovi suvremeni i decentni komadi predstavljaju kolekciju za aktualnu sezonu, mogu se nositi tijekom čitave godine. Kampanja brenda, u kojoj je model Anna Léonie Ritvay, snimljena je u Berlinu, a za fotografije je zaslužna Franziska Kuttler.

Nakit Bling Zoo se može pronaći na službenom online shopu brenda, a dostupan je za kupnju i u trgovinama Prostor (Hotel Lone, Rovinj), Croatia in a box (Rijeka), Sole Luna (Poreč), Manina (Korčula), Galerija Link (Zagreb), NuShu concept store (Opatija), Natuerlich Schoen (Berlin) i J’adore estetica (Padova). Osim toga, nakit se može razgledati virtualno i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Elegantan nakit za coolerice: Brend Bling Zoo i minimalizam čini zanimljivim (фото 13)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više