Search

Želite jednostavnu i elegantnu torbu bez lanaca i ukrasa? Imamo model za vas

Želite jednostavnu i elegantnu torbu bez lanaca i ukrasa? Imamo model za vas

Tekst: BURO.


Danas svi trendovi nalažu torbe koje su opremljene s bezbroj dodataka poput kopči, lanaca (što deblji to bolji), koje su načinjene od neke teksturirane ili isprepletene kože. U cijelom tom moru primjetnih modela nekad vam može nedostajati jednostavna, elegantna torba koju možete nositi svaki dan i koja je dovoljno decentna da se uklapa u svaki styling. Ovo pogotovo vrijedi za sve vas koje niste sklone bilo kakvom praćenju aktualnih trendova već kupujete komade koji vam se slažu s ostatkom ormara.

Želite jednostavnu i elegantnu torbu bez lanaca i ukrasa? Imamo model za vas (фото 1)

Tu na scenu nastupa već etablirani njujorški brend Mansur Gavriel koji je doživio boom prije nekoliko godina upravo zbog torbi. Iznimno jednostavan dizajn i primamljiva paleta boja prepoznatljiv su potpis ove kuće koja je prije nekoliko dana predstavila svoj novi jesenski model. Radi se o Candy modelu koji dolazi u nekoliko nijansi – crnoj, boji karamele, žutoj i baby plavoj.

Želite jednostavnu i elegantnu torbu bez lanaca i ukrasa? Imamo model za vas (фото 2)

Torba je načinjena od prave kože i ima sjajni finiš. Na torbi ne postoji detalj koji bi narušio ovaj perfektni dizajnerski minimalizam. Jedino što je krasi jest logotip brenda koji je decentno utisnut s prednje strane. Konkurentni su i cijenom te ako ne želite “spaliti” nekoliko tisuća eura na torbu s potpisom, ova će vas koštati 495 dolara što je itekako prihvatljiva cijena za dizajnerski brend.

Želite jednostavnu i elegantnu torbu bez lanaca i ukrasa? Imamo model za vas (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više