Search

Fani Čapalija izgleda spektakularno u novoj kampanji za omiljeni brend naočala

Fani Čapalija izgleda spektakularno u novoj kampanji za omiljeni brend naočala

IZIPIZI putuje na obalu

Tekst: BURO.


Image: John Pavlish

Ako još niste odabrali svoje naočale za ljeto, IZIPIZI je pripremio novi model za vas. Prva ga je imala priliku isprobati Fani Čapalija, jedna od naših najljepših misica koja se nakon dugo godina ponovno našla u ulozi modela. IZIPIZI je brend koji prati trendove i pruža raznolike modele bez ograničenja vašeg ukusa. Novi model I odskače od ostalih modela i svojim dizajnom podsjeća na svevremenske pilot modele. Ovaj jednostavan, trendi model, a ujedno i fleksibilan i praktičan, dostupan je u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

Fani Čapalija izgleda spektakularno u novoj kampanji za omiljeni brend naočala (фото 1)

Model I, prvi će imati priliku isprobati posjetitelji Kula - kula festivala. Naime, IZIPIZI trgovina bit će na kotačima i voziti se kroz grad Trogir, a vi ne zaboravite uloviti svoj par jer ljeto je upravo na vrhuncu.

Inače, francuski brend IZIPIZI gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su na nekoliko lokacija u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Korčuli, Rovinju, Braču, Hvaru, Šibeniku i Sukošanu.

Fani Čapalija izgleda spektakularno u novoj kampanji za omiljeni brend naočala (фото 2)

 

Fani Čapalija izgleda spektakularno u novoj kampanji za omiljeni brend naočala (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više