Search

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel

Spoj američkog dizajna i talijanskog zanata


Brend Mansur Gavriel pokrenule su dizajnerice Rachel Mansur i Floriana Gavriel u New Yorku 2012. godine. Njihove su torbe otad nezaobilazni komadi u ormarima poznatih dama kao što su Sienna Miller, Miranda Kerr i Alessandra Ambrosio, a ovih su dana dizajnerice predstavile lookbook za svoju novu jesensku kolekciju

Dizajn njihovih torbi inspiriran je toplim prirodnim teksturama i čistim bojama pa tako i u novom lookbooku vidimo torbe od glatke kože, lišene umjetnih tekstura, s naglaskom na nježnim puderastim nijansama. Torbe su izrađene od visokokvalitetne talijanske kože, a izrađuju ih stari talijanski majstori u pokrajini Veneto u Italiji. Osim megapopularnog uspjeha njihove bucket torbe koja je prema istraživanju online trgovine Lyst bila najpopularnija torba u 2014. godini, Mansur Gavriel u ponudi ima i ruksake, male večernje torbice i novčanike. U novom lookbooku za jesen 2015. uz to su predstavljena još dva nova oblika – dnevna Lady Bag i manja Crossbody torbica za večernje prilike.

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 1)

Ove svestrane dizajnerice okušale su se i u dizajnu posuđa, dizajniravši posebnu kolekciju za Opening Ceremony te su ove godine osvojile i Swarovski CFDA nagradu za dizajn nakita, a sudeći prema ovom lookbooku čeka ih još jedna vrlo uspješna sezona.

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 2)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 3)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 4)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 5)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 6)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 7)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 8)

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više