Traži

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel

Fantastičan lookbook omiljenog brenda Mansur Gavriel

Spoj američkog dizajna i talijanskog zanata


Brend Mansur Gavriel pokrenule su dizajnerice Rachel Mansur i Floriana Gavriel u New Yorku 2012. godine. Njihove su torbe otad nezaobilazni komadi u ormarima poznatih dama kao što su Sienna Miller, Miranda Kerr i Alessandra Ambrosio, a ovih su dana dizajnerice predstavile lookbook za svoju novu jesensku kolekciju

Dizajn njihovih torbi inspiriran je toplim prirodnim teksturama i čistim bojama pa tako i u novom lookbooku vidimo torbe od glatke kože, lišene umjetnih tekstura, s naglaskom na nježnim puderastim nijansama. Torbe su izrađene od visokokvalitetne talijanske kože, a izrađuju ih stari talijanski majstori u pokrajini Veneto u Italiji. Osim megapopularnog uspjeha njihove bucket torbe koja je prema istraživanju online trgovine Lyst bila najpopularnija torba u 2014. godini, Mansur Gavriel u ponudi ima i ruksake, male večernje torbice i novčanike. U novom lookbooku za jesen 2015. uz to su predstavljena još dva nova oblika – dnevna Lady Bag i manja Crossbody torbica za večernje prilike.

Ove svestrane dizajnerice okušale su se i u dizajnu posuđa, dizajniravši posebnu kolekciju za Opening Ceremony te su ove godine osvojile i Swarovski CFDA nagradu za dizajn nakita, a sudeći prema ovom lookbooku čeka ih još jedna vrlo uspješna sezona.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor