Search

Freywille predstavio zanimljivu kolekciju vjenčanog nakita

Freywille predstavio zanimljivu kolekciju vjenčanog nakita

Modni dodaci koji će vaš dan učiniti posebnim

Tekst: Promo


Image: Decker+Kutić

Svaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita

On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama. Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku dragocjene ljubavi, prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke iz Freywille kolekcije Hope, dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.

Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, Freywille oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Romantične, cvjetne spirale i vibrantni otočići izviru iz zagrljaja jarkih nijansi crvene i žute, simbolizirajući želje koje dozivaju ljubav i sigurnost. Nad njima se uzdižu zlatne linije sinkopiranog ritma, tajanstveni vrtlozi misli o snovima i životu koji cvjeta kroz sreću i blagostanje. Raskošan Freywille dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi Freywille ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite Freywille butik u Zagrebu na adresi Preradovićeva 2 ili Freywille online boutique. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više