Search

Gucci mokasine koje svi nose

Gucci mokasine koje svi nose

S dlakom

Tekst: A.P.


Image: Gucci

Nakon što je Frida Giannini napustila Gucci, svi su sa strepnjom uperili pogled ka ovoj luksuznoj talijanskoj kući pitajući se ima li svjetla na kraju tunela?

Odgovor nisu dugo čekali. Alessandro Michele, novi kreativni direktor, isporučio je kolekciju od koje su modne urednice zatreperile i počele bilježiti narudžbe odjeće i modnih dodataka za sljedeću sezonu. Teško da će naredni tjedni mode proći bez cijelog seta raskošnih retro Gucci haljina i kaputa koje će modne ikone prešetavati po ulicama modnih metropola i otmjenih partyja. Početak jesenske Gucci histerije vidljiv je i na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagramu gdje se već zahuktava trend novih modela mokasina ukrašenih dlakom. Svoj je primjerak već nabavila suradnica španjolskog Voguea, Barbara Martelo, koja je ispod fotografije napisala: "Možda je prevruće da ih nosim, ali već su moje!".

gucci

Novi model "Princeton" hibrid je papuče i mokasinke. Izrađen je od kože i ukrašen prepoznatljivom elegantnom kopčom. Ekstravagantan detalj je duga dlaka u pješčanim tonovima kojom je mokasinka podstavljena. Regularan model košta oko 900 dolara, dok ćete za model od krokodilske kože izdvojiti 2500 dolara.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više