Search

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja!

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja!

Pletivo i nakit za idealan zimski styling

Urednik: D.D.


Image: Little Fashion Paradise

Već nas je obuzela ljepota adventskog slavlja, ali i radost blagdanskog darivanja. Šetnje nikada nisu bile ljepše - parkovi i ulice svjetlucaju poput bajkovitih prizora, iz svakog kuta nas mami miris cimeta, kuhanog vina, kolača  i borova, a lampice i božićni ukrasi nikad nisu bili raskošniji. Mi smo se zaputili u prelijepi Varaždin i provjerili kako se ovaj kulturni i povijesni biser pripremio za adventsko slavlje. Priznajemo da smo ostali bez daha i posve se oduševili novim varaždinskim ruhom, te nas se posebno dojmio glavni gradski trg - Bijeli Korzo. U šetnji Varaždinom, pridružila nam se Ana Bacinger, jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih influencerica, te otkrila kako je već kupila sve poklone kako bi izbjegla gužve pred sam Božić, no nas je zanimalo i koje zimske trendove najavljuje za ovu godinu.

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 1)

"Dolaskom hladnijih dana posebno mjesto u street style kombinacijama zauzima pletivo", ističe Bacinger i nastavlja, "Nekako mi se čini da je to možda i jedan od glavnih razloga zašto volim zimu".

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 2)

Ove godine uz omiljene oversized modele džempera ukrašene pletenicama, nezaobilazni su i mekani i čupavi kardigani živopisnih boja. Uz ove bogate, voluminozne teksture, savršeno pristaju tamne traperice i ugodne, tople gležnjače. No, kakvo bi to bilo blagdansko doba, ako i sebi ne bi dali malo oduška te se poigrali upečatljivim modnim dodacima. "Zima je savršeno godišnje doba za velike komade nakita, a moj izbor su FREYWILLE narukvice koje odišu elegancijom te pouzdano popravljaju raspoloženje umjetničkim motivima u nevjerojatnim kombinacijama boja", izjavila je influencerica.

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 3)

Za one koji naginju minimalizmu, savršen odabir su FREYWILLE monokromatske narukvice ili, pak, kolekcija "Hommage a Gustav Klimt" prepoznatljiva po harmoniji secesijskih motiva u zlatnim i crnim tonovima. No, Bacinger je ipak prizala kako su je njoj, kad je u pitanju FREYWILLE nakit, najljepše to što se komadi ističu originalnim dizajnom i beskonačnim spektrom jakih tonova koji se neobjašnjivo dobro slažu međusobno, ali i sa svim odjevnim kombinacijama.

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 4)

Dakle, za sjajan zimski styling zaista nije potrebno mnogo truda. Uz jednostavni džemper i traperice, "nabacite" statement komad nakita, crveni ruž za usne, veliki osmijeh i spremni ste! Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique ili službenu Facebook stranicu.

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 5)

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 6)

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 7)

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 8)

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 9)

Idealan dodatak zimskim outfitima s pletivom su upečatljive narukvice zlatnog sjaja! (фото 10)

Leave a comment

više