Search

Idealan vodootporan ruksak za plažu

Idealan vodootporan ruksak za plažu

Inovativna ideja novog hrvatskog brenda RKSK


Image: Barbara Rad

Vodootporni ruksaci brenda RKSK nastali su od starih probušenih luftića i idealni su za ljetne dane

RKSK je skraćenica od "ruksak", a označava novi brend modnih dodataka za leđa koji se ovo ljeto rodio u Zagrebu. Nastao je iz potrebe da voljeni probušeni luftić dobije novu namjenu. Tako je dobiven vodootporan ruksak.

RKSK je upravo lansirao svoju prvu kolekciju pod nazivom "Underwater Love". Radi se o četiri modela, dva velika i dva mala oblika u pet boja: roza, žutoj, plavoj, narančastoj i zelenoj. Na svakom ruksaku ostavljen je trag prošle namjene materijala od kojeg su sašiveni - ventil za napuhavanje, dok je na nekima vidljiv i znak upozorenja.

Idealan vodootporan ruksak za plažu (фото 1)

Buduće kolekcije uvelike će ovisiti o donacijama luftića. Cilj je uspostaviti mrežu donora (festivali, hoteli, toplice, tvornice, dućani) koji bi darivali probušene luftiće ili madrace na napuhivanje s greškom, od kojeg bi se potom šivali ruksaci. I male donacije privatnih donora su dobrodošle, a njima će naknadno biti omogućen određen popust na proizvod.

Idealan vodootporan ruksak za plažu (фото 2)

Zasad ih možete kupiti u Kinu Europa, a za dodatne informacije javite se na Facebook stranicu ili e-mail adresu rkskmail@gmail.com.

Idealan vodootporan ruksak za plažu (фото 3)

Idealan vodootporan ruksak za plažu (фото 4)

Idealan vodootporan ruksak za plažu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više