Search

Idealna marama za jesenske kombinacije

Idealna marama za jesenske kombinacije

Freywille šal Passionate Russia

Tekst: BURO.


Dobar svileni šal ultimativan je modni dodatak postojan kroz sve trendove. Desetljećima ovaj mali kralj transformacija čuva tajnu savršenih kombinacija brojnih ikona stila

Novi glamurozan Freywille svileni šal s dvostrukim licem iz kolekcije Passionate Russia zasigurno je jedan od onih koji će postati elegantan pratitelj mnogih poznatih fashionistica. Nas je u potpunosti osvojio autentičnim umjetničkim dizajnom, zanosnim koloritom i profinjenošću.

Osjećaj iznimne udobnosti te postojanost pri nošenju zagarantirani su vrhunskom kvalitetom stopostotne talijanske svile debljine čak 22 milimetra. Uz posebno tkanje i specijalnim načinom nanošenja boja postignut je čaroban dvostruki efekt koji ovaj Freywille šal ističe od svih ostalih. Jedna strana šala zanosne je sjajne boje koja okružuje impresivan motiv sačinjen od prepoznatljivih simbola kulturne različitosti prelijepe Rusije, a druga strana je nježnijih zagasitih tonova, te u potpunosti prekrivena malim motivima iz šarmantne ruske priče.

Freywille svileni šal Passionate Russia dolazi u četiri različite boje, a uz impresivnu veličinu i činjenicu da se može nositi s obje strane bezbrojni su načini na koje ga možete kombinirati. Uz snažan crni, strastveni crveni, plemenito sivi ili kraljevsko plavi svaka dnevna jednobojna odjevna kombinacija u trenu će se pretvoriti u elegantan outfit.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više