Search

Ikonični Off-White remen \"pretvoren\" je u japanke. I nismo baš oduševljeni.

Ikonični Off-White remen "pretvoren" je u japanke. I nismo baš oduševljeni.

Novi modni dodatak iz radionice Virgila Abloha

Tekst: T.L.


Image: Instagram,
Off- White

Ako bismo morali izdvojiti modne dodatke koji su obilježili desetljeće, onda ta lista nipošto ne bi bila potpuna bez žutog Industrial remena popularnog modnog brenda Off-WhiteTM koji je, prije svega par godina, okupirao bezbroj outfita na ulicama svjetskih modnih metropola, a nosi se i dan danas jer je u rekordnom roku zaradio kultni status. Nakon žute inačice, neumorni Virgil Abloh izbacio je i primjerke Industrial remena u drugim bojama, njima je krasio torbice i cipele, no niti jedan komad nije dostigao popularnost žutog Industrial remena koji na brojnim stranicama online shopova i dalje drži cijenu od 150 dolara. I, naravno, prodaje se kao da nema sutra.

No, kreativni Virgil Abloh, čiji um očito nikada ne miruje, dosjetio se kako (nakon nebrojeno suradnji koje je realizirao u 2019.) začiniti svoju ponudu i najaviti must have modni dodatak koji bi se mogao naći na mnogim listama želja ovog ljeta. Kultni streetwear brend Off-WhiteTM tako je kraj desetljeća odlučio obilježiti jednim poprilično neobičnim modnim dodatkom - žutim japankama čiji je dizajn inspiriran kultnim Industrial remenom.

Ikonični Off-White remen "pretvoren" je u japanke. I nismo baš oduševljeni. (фото 1)

Premda japankama najavljuju mega povratak u 2020. godini (a već smo imali prilike vidjeti estetski "rubne" inačice s kitten heel potpeticom), moramo priznati da nismo osobiti ljubitelji ove sandale. Zato niti ne čudi izostanak oduševljenja kada je riječ o Off-WhiteTM japankama koje možete nabaviti po cijeni od 150 dolara na web platformama kao što je SSENSE. Virgil Abloh im, naime, predviđa eksploziju popularnosti u ljetu koje dolazi, a mi ćemo se, poučeni dosadašnjim iskustvom, poštedjeti prognoza. Do sada smo na mnoge trendove (misleći da su suviše bizarni ili ružni) odmahnuli rukom, a oni su se u treptaj oka preselili na ulice i okupirali društvene mreže. Tko zna, možda ćemo upravo žute Off-WhiteTM japanke uskoro viđati posvuda.

Ikonični Off-White remen "pretvoren" je u japanke. I nismo baš oduševljeni. (фото 2)

Leave a comment

više