Search

Imamo sve Bottega Veneta torbe iz proljetne kolekcije

Imamo sve Bottega Veneta torbe iz proljetne kolekcije

Tekst: BURO.


Image: Tyrone Lebon

Trenutno ne postoji važnija kuća od Bottege Venete u sferi modnih dodataka, točnije torbi. Njihov “Pouch” model je sigurno jedna od najpopularnijih torbi koja se pojavila na tržištu u posljednjih pet godina. Ako se vodimo filozofijom da je hit torba ono što postavlja neki brend na tron popularnosti, onda nema sumnje koju poziciju zauzima Bottega Veneta.

Proljetna kolekcija je predstavljena početkom listopada u Londonu i to putem intimne revije za nekolicinu uzvanika. Daniel Lee nije dozvolio snimanje te do prošlog tjedna nismo znali kako kolekcija izgleda i što nas uopće očekuje. Sada kada smo je pogledali, možemo vam kazati da se jako veselimo proljeću. Jednostavnost krojeva, lakoća nošenja, smirena ženstvenost je baš ono što nam treba nakon godinu dana života u trenirci i šlampavim kombinacijama koje stalno nosimo.

Torba proljeća je model Triangle i čini se da će u ovoj proljetnoj verziji naslijediti Pouch po popularnosti. Ovaj put dolazi u pletenoj verziji s plastičnom ručkom u privlačnoj paleti boja: žutoj, nježno ljubičastoj, baby plavoj, puder rozoj te s raznim uzorcima. Pretpostavljamo da će cijena ovih modela biti nešto niža od onih načinjenih od kože, a koje koštaju oko 3 tisuće dolara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više