Search

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju

Plodna suradnja dviju Slavonki

Urednik: BURO.


Hair: Salon Sophie
Make-up: Sanja Agić
Image: Šime Eškinja

Nova kolekcija hrvatskog brenda nakita rezultat je kreativne suradnje dviju Slavonki - Lidije Lešić i Ivane Zulumović. Uspješna hrvatska manekena i influencerica, Lidija Lešić, predstavila je novu capsule kolekciju, sastavljenu od nekoliko inovativnih i bezvremenskih komada naušnica, pod nazivom modnog brenda My Choice.

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 1)

Kreativna influencerica zadržala je svoj prepoznatljiv stil te ostala odana tradiciji, no ovaj put na jedan malo drugačiji i luksuzniji način. Na fotografijama za kampanju ove jedinstvene kolekcije pojavljuje se sama manekenka, a elegantan duh svakog komada uspio je svojim fotoobjektivom uloviti Šime Eškinja.

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 2)

Kolekcija je rezultat višesatnog kreativnog rada i suradnje dviju Slavonki - Lidije Lešić i Ivane Zulumović. Upravo zbog toga simpatično "drugo" ime brenda Slavonika dobiva jedan potpuno novi značaj i snagu. Kolekcija se sastoji od ručno rađenih naušnica s kombinacijom šlingeraja ili rišelje (najpoznatiji i najrašireniji ručni rad s područja Slavonije), toledo posebne tehnike vezanja i detaljno iscrtane keramike kojom je Zulumović, vlasnica Studija Jasmin 115, zaokružila cijeli proizvod. Šlingeraj ili rišelja koristi se kod izrade narodnih nošnji, posteljine i stolnjaka, no uvijek vjerna tradiciji, Lešić je ovu prepoznatljivu tehniku prenijela na svoje najdraže modne dodatke.

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 3)

Istovremeno, delikatno i precizno izrađena keramika Zulumović vjerno nosi slavonski duh i autentičnu priču svakog komada. Sam proces izrade naušnica, od skica do gotovog proizvoda, traje od sedam do osam dana budući da su komadi u potpunosti ručno izrađeni. Čini se da su ovi pomno izrađeni komadi minimalističkog i elegantnog dizajna jedini modni dodaci koje trebamo imati u svojoj kolekciji nakita za sve dnevne i večernje prilike. Komade brenda My Choice potražite u showroomu na Knežiji ili službenom Instagram profilu.

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 4)

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 5)

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 6)

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 7)

Inspirirano Slavonijom: Kreativke novom kolekcijom nakita odale počast rodnom kraju (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više