Search

Iz ponude brenda Liebeskind izdvojili smo odlične torbice za svaki dan

Iz ponude brenda Liebeskind izdvojili smo odlične torbice za svaki dan

Nova kolekcija je stigla u dućane

Tekst: D.D.


Image: Denis Butorac

Kada smo u potrazi za modnim dodacima uvijek volimo istražiti ponudu brenda Liebeskind jer znamo što tamo možemo očekivati - trendovske detalje i kvalitetne materijale. A moramo priznati da nas se kolekcija koja se trenutno nalazi u dućanima jako dojmila. Riječ je o modelima izrađenima od meke glatke i brušene kože koji su jednostavni i bezvremenskog dizajna, ali ono što ih ističe od drugih torbica na tržištu su neuobičajeni detalji. Pa tako, nastavno na modele koji su početkom proljeća punili police dućana ovog brenda, dizajneri su ostali inspirirani nautikom te se obilno koristili konopom u koji u kombinaciji s kožnatim trakicama čini dio privjeska na torbicama.

Iz ponude brenda Liebeskind izdvojili smo odlične torbice za svaki dan (фото 1)

Okosnicu kolekciju, dakle, čine upravo modeli s takvim detaljima iz linije Dive. Riječ je o komadima izrađenima od kombinacije kvalitetne glatke i brušene kože, i to u različitim veličinama. Najtrendi je manji ovalni model "The Dive Belt Bag" koji se nosi oko struka, a može se transformirati i u crossbody torbicu. "The Dive Hobo" i "The Dive Crossbody" dva su veoma slična modela koja će se svidjeti onima koji vole prostrane torbe koje se mogu pretrpati s hrpom stvari. Torbe klasičnog dizajna sa suptilnim detaljima razlikuju jedino veličina te to da je "The Dive Hobo" model namijenjen za nošenje preko ramena.

Iz ponude brenda Liebeskind izdvojili smo odlične torbice za svaki dan (фото 2)

Posebno je zanimljiv još jedan novi model koji nosi naziv "The Folded Tote". Riječ je o elegantnoj torbi dostupnoj, između ostalog, i u nježnim nijansama koju, pak, krase izrazito robusne kopče, odnosno karabineri, koji su također posuđeni iz nautičke opreme, pomoću koji ovaj tote model poprima trapezast oblik. U kombinaciji s brušenom kožom i dvjema kratkim ručkama od glatke kože ova torba ima iznimno moderan izgled, a tome ne odmaže ni remen na kojem je otisnut logo brenda koji se može skinuti.

Iz ponude brenda Liebeskind izdvojili smo odlične torbice za svaki dan (фото 3)

Uz sve navedene nove modele, ponuda brenda Liebeskind standardno obiluje i basic modelima koji su iznimno praktični, poput camera baga iz njihove ponude, a za ovu sezonu dostupni su u nekim novim nijansama. Prateći izgled kolekcija torbica trenutno dostupnih u dućanima tu su i pripadajući dodaci poput clutcheva, novčanika, privjesaka i maskica za mobitel. Svi modni dodaci koje smo koristili u snimanju našeg editorijala trenutno su dostupni za kupnju u trgovinama brenda Liebeskind.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više