Search

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili?

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili?

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Imamo jedan izazov za vas. Otvorite Instagram, scrollajte random gore-dolje, a zatim odgovorite na pitanje koliko puta ste tijekom tih nekoliko minuta vidjeli Loewe torbu od rafije? 7? 18? 22?! Dobro, sada možda malo pretjerujemo, ali čini nam se da su ovog ljeta baš svi na svijetu kupili ovu torbu i nose je svuda sa sobom, od plaže, piknika, kave u gradu... I zapravo je jesu kupili svi jer je torba s kožnatom etiketom s ugraviranim logoom, rasprodana na svim stranicama.

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili? (фото 4)

CEKER, MANGO

Doduše, ne čudi ovako vrtoglav uspon ovog asesoara, radi se o klasičnom cekeru od rafije, u idealnoj veličini, ručke su od kože i mogu se prilagoditi, a detalj od kože na prednjoj strani je čini malo elegantnijom od bilo koje pletene torbe za plažu i zahvaljujući tome može se uklopiti uz svaki outfit od ljetne haljine pa sve do traperica i sakoa.

 

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili? (фото 5)

@EMILIE_TLA

 

Plus, bitnu ulogu ima i cijena: Loewe ceker košta 250 eura (ako ga uspijete uhvatiti kada stigne nova zaliha), što ga čini pristupačnom opcijom za sve one koji su obožavatelji brenda koji u posljednjih nekoliko godina preuzima primat. Postoje naravno i varijacije na temu, tu je Loewe ceker koji su lansirali u suradnji s Paul’s butikom na Ibizi na kojem je etiketa narančaste boje, ali i on se nalazi na tužnoj sold out listi.

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili? (фото 8)

CEKER, MANGO

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili? (фото 9)

@MARIESINITSINA

Izgleda da je Loewe torba najveći hit ovog ljeta, čini li se i vama da su je svi već kupili? (фото 12)

CEKER, PULL&BEAR

Ono što je također sjajno kod ovog modela je to što torbu možete nositi godinama. Dovoljno je da pogledate fotke s Azurne obale tijekom šezdesetih, chic zvijezde poput Bridgitte Bardot nosile su slične cekere na plažu i izgledale su apsolutno cool. Naravno, bilo koji kvalitetno izrađen ceker može biti dobar izbor za ležerno ljeto, pronašli smo nekoliko i u domaćim dućanima koje možete pogledati ovdje.

 

Leave a comment

više