Search

Čizme iznad koljena su nam i dalje najseksepilniji dodatak jeseni

Čizme iznad koljena su nam i dalje najseksepilniji dodatak jeseni

Tekst: BURO.

Čizme iznad koljena su nam jedan od najdražih jesenskih trenutaka i to iz više razloga. Mogu zamijeniti tajice ako su dovoljno visoke i ako ih nosimo s nekim oversized sakoom u službi haljine, moćno izgledaju u kombinaciji s kardiganima i dugim džemperima, seksi su ako proviruju ispod neke dobre pencil suknje s prorezom..i lista se nastavlja unedogled. Ukratko, shvatili ste: volimo ih, nosimo ih i kombiniramo ih na sve moguće načine.

Kada govorimo o aktualnoj ponudi nameću se dva trenda. Jedan je onaj sveprisutni i nalaže robustan dizajn koji je nametnula Bottega Veneta i čiji su modeli logično najpopularniji. Ovi modeli su obično napravljeni od mekane rastezljive kože koja prijanja uz nogu. Jedan od traženijih modela dolazi u krem bijeloj nijansi s debelim crnim gumenim đonom.

Ljubiteljice štikli neće ostati uskraćene za neke dobre modele ove sezone, pogotovo ako volite čizme sa sjajnim lakiranim finišem. Obožavamo model brenda Saint Laurent koji dolazi u crnoj i crvenoj verziji i toliko su visoke da ih možete nositi na mini haljine i izgledat će kao neke PVC tajice. Ovo je model koji nosite kada želite privući pažnju i kad ne trebate baš prehodati cijeli grad jer nam pogled na potpeticu nekako sugerira da nisu baš najudobnije za ples ili cupkanje po gradu. Svoj model iznad koljena ima i Amina Muaddi, omiljena dizajnerica generacije Z koja nam također donosi čizme u visini bedara i to od fine kože boje karamele koja se slaže uz sve jesenske tonove. Toliko su popularne da je na Net-a-Porteru ostao samo broj 35, a svi ostali su rasprodani. Nosite ih u kombinaciji s tajicama ili debelim čarapama i oversized kariranim sakoom koji ste odjenuli kao haljinu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više