Search

Jedan od najpoželjnijih modnih dodataka i ove hladne sezone

Jedan od najpoželjnijih modnih dodataka i ove hladne sezone

I ove jeseni jedva čekamo iz ormara izvući popularne Dr. Martens čizme

Tekst: BURO.


Marte su davno dokazale kako su stvar modnog 'statementa'

ShoeBeDo svojom nas je novom kampanjom podsjetio koliko je zima jednostavnija uz popularne Marte. Koje druge čizme se mogu nositi po bljuzgi, ali i na modnoj reviji? U bogatoj pedesetogodišnjoj povijesti Marte su podjednako voljeli i čuvari reda i mira, rock 'n' roll zvijezde, alternativci i supermodeli, a danas su one postale simbol stila i jedne od omiljenih čizama među fashionisticama. One su omiljeni izbor mnogih svaki dan - razlika je samo u tome da netko preferira klasične modele, dok su druge osvojili oni redizajnirani i novi cool modeli. 

Dr. Martens

Koliko su poželjne dokazuju i svjetske zvijezde, poput Miley Cyrus koja ih je nosila u svom popularnom spotu "Wrecking Ball", zatim glazbenica Nicki Minaj i model Behati Prinsloo kojoj su odlično pristajale u videu grupe Maroon 5. Marte su omiljene i na domaćoj sceni pa je tako primjerice odlično prošla suradnja s hrvatskom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, a mogli smo ih između ostalog vidjeti i na reviji modnog dvojca Coded Edge. 

Dolaskom hladnijih dana ponovno ih želimo na sebi. Lako se kombiniraju uz sve odjevne komade, neovisno o stilu ili kako ste raspoloženi tog dana. Svakodnevne kombinacije učiniti će upečatljivijima dok ih u večernjima lako možete nositi uz primjerice čipkaste haljine ili maxi boho modele. Teško da će netko ostati neprimijećen u Dr. Martens modelima, a osobito ćete ih voljeti ako ste osoba koja se voli poigravati odjevnim kombinacijama. Nosite ih uz zanimljive modne dodatke poput natkoljenica ili umjesto torbe uzmite ruksak. Marte su davno dokazale kako su stvar modnog 'statementa' te prkose trendovima dok su istovremeno jako 'in'. Ako još nemate svoj model u ormaru, krajnje je vrijeme da ga odaberete!

Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens

Related articles

Buro 24/7 Selection

više