Search

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju

Nova kampanja

Urednik: BURO.


Image: Karla Jurić

Hrvatski brend The All predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2019. Nakit, koji ne privlači uvijek pažnju na prvu, itekako igra važnu ulogu u cjelokupnom dojmu. The All svojom kampanjom za ovu sezonu govori upravo o tome, koliko se nakit čini sporednim, a ustvari je u puno moćnijoj i dominantnijoj ulozi. Kao i u filmu, u kojem upravo sporedna uloga često bude ona o kojoj kasnije pričamo.

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 1)

The All s novim nakitom i dalje ostaje vjeran mesingu, leguri bakra i cinka, materijalu otpornom na koroziju, kristalne strukture i podobnom za razna oblikovanja. Ostaje vjeran i geometrijskim oblicima te jednostavnim linijama zbog čega je nenametljiv, nosiv uz sve i impozantan.

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 2)

Ove sezone kreatorice nakita The All, Jelena Malenica i Tea Momčilović, radile su puno više sa srebrom nego inače, koji se savršeno nadovezuje s omiljenim im mesingom. Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a najbolje izgledaju na okupu, stilistički spojeni u jednu upečatljivu cjelinu. The All nakit ne traži trendi background, on će posebno zaživjeti na minimal krojevima i bazičnim bojama, kao što je vidljivo i u novoj kampanji koju potpisuje Karla Jurić, dok je model Katja Puškarić.

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 3)

Pokret, pogled, emocija, to su detalji koji privlače. Sporedna uloga, kao i žena koja sjedi negdje sa strane. Zainteresira sve prisutne dok se ne bori za pažnju, ne okreće glave glasnoćom ni namjerno nego samo biva ono što jest i živi svoj puni potencijal. Upravo ona je glavno lice nove kampanje.

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 4)

Baš kao sporedna uloga žene u filmu, koja je često ključnija i pamtljivija od one glavne, nenapadna i misterioznija te često izaziva komentare koji ne staju s vremenom. Kao i nakit, shvaćen tek izbliza, nevažan na daljinu, čini se samo kao sporedna uloga u stajlingu, no uvijek zadrži pogled i izazove znatiželju. Cijelu novu kolekciju, nazvanu po nagrađivanim sporednim ženskim ulogama iz filma, možete pogledati i naručiti online, na stranici i web shopu. Sve novosti o brendu The All pratite na njihovim Facebook i Instagram profilima.

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 5)

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 6)

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 7)

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 8)

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 9)

Kada je nakit sporedna uloga o kojoj svi pričaju (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više