Search

Kako do godišnje zalihe satova? Okinite Insta-worthy fotografiju modnog dodatka i na pravom ste putu!

Kako do godišnje zalihe satova? Okinite Insta-worthy fotografiju modnog dodatka i na pravom ste putu!

Satovi u fokusu

Tekst: BURO.


Image: PR

Inspiraciju za kombiniranje, ali i shopping odjeće i modnih dodataka najčešće nalazimo na Instagramu, a ako se nalazite među onima čije se fotke lajkaju, a ne onima koji ih screenshotaju, na dobrom ste putu da postane ambasador Watch Centra i zgrabite godišnju zalihu satova...

Svim je trendsetericama pri kupnji sata u fokusu njegova nosivost - komad u koji se ulaže obavezno mora pristajati uz sve modne kombinacije koje već spremno čekaju u ormaru prve (prave) dane proljeća. Sva sreća pa su ove sezone in upravo decentni satovi s metalnom narukvicom koji pristaju uz sve. Možda u ostatku garderobe vlada modni maksimalizam, koji nam je predstavio kreativni direktor talijanskog brenda Gucci Alessandro Michele, ali u svijetu satova na cijeni su minimalizam, funkcionalnost i jednostavan dizajn. Baš su takvi satovi, s potpisom brenda Rosefield osvojili trendseterice diljem svijeta, poput francuske modne blogerice Adenorah. Skrolate li možda, u potrazi za modnom inspiracijom, bespućima Instagrama nailazeći na ljude koji, baš poput Adenorah, imaju oko za detalje, smisao za modu i ljubav prema satovima te vas inspiriraju i uljepšavaju svakodnevicu?

Kako do godišnje zalihe satova? Okinite Insta-worthy fotografiju modnog dodatka i na pravom ste putu! (фото 1)

Više ne morate između nekoliko screenshotova koje ste sačuvali u pametnom telefonu birati koji ćete komad kupiti, nego ako ste se pronašli u navedenom opisu dobrodošli ste se odazvati na natječaj Watch Centra. Odabranima će natječaj za ambasadora donijeti jednu zanimljivu suradnju, nova poznanstva, priliku da se pokažu pred mnogobrojnim fanovima i kupcima Watch Centra, ali i da si zgrabe godišnju zalihu satova. Watch Centar posluje širom Hrvatske već dugi niz godina i u svojoj ponudi ima satove i modni nakit renomiranih svjetskih brendova kao što su Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, TW Steel, Karl Lagerfeld, Adore, Brosway i brojni drugi. A ne postoji istinski ljubitelj mode koji ne bi poželio neki od tih ukrasa na svojoj ruci. Baš je s tim uvjerenjem ekipa Watch Centra krenula u potragu za svojim ambasadorima.

@ruerodier

Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nisu ni spol, ni dob, ni broj followera, ni popularnost na društvenim mrežama. Ono što je bitno jest dobro oko za detalje i kreativnosti. Ako smatrate da su to dvije odlike koje imate, a uz to ste punoljetni državljani Hrvatske, do 31. ožujka na svojem Instagram profilu objavite fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima vaš najdraži sat, tagirajte @watch.centar na objavu te je označite s hashtagom #SaStilomNaVrijeme (pripazite da je profil otvoren za javnost) te u opisu objasnite zašto mislite da biste baš vi trebali postati ambasador Watch Centra. Stručni žiri Watch Centra će na temelju objava izabrati svoje ambasadore koje čeka godina dana lijepe modne suradnje, a nakon toga, tko zna... Samo nebo je granica! Ne sumnjamo kako vam ne nedostaje inspiracije za idealnu fotografiju, a ako ipak trebate malu pomoć, pogledajte kako to rade svjetske trendseterice.

@adenorah

@apairandaspare

@jaminedowling

@maritsanbul

@alyssainthecity

@meganjennifer

@ruerodier

Related articles

Buro 24/7 Selection

više