Search

Kako izgledaju današnje verzije omiljenih cipela Carrie Bradshaw?

Kako izgledaju današnje verzije omiljenih cipela Carrie Bradshaw?

Tekst: A.P.


Svi ćemo se složiti u jednom. Ne postoji televizisjki lik koji je učinio za dizajnerske cipele više od Carrie Bradshaw. Zahvaljujući ovoj novinarki s Manhattana američki dizajner Manolo Blahnik je postao simbol svega modernog i poželjnog među ženama svijeta, a neke od najboljih primjeraka Prade, Ferragama, Louboutina i Diora, vidjeli smo upravo na njenim nogama. Kako je reboot postao stvarnost i svi su se već jako uzbudili oko činjenice da se Carrie vraća, ali i činjenice da nema Samanthe, odmah su krenula i nagađanja o modi i brendovima koje bismo mogli vidjeti u seriji.

Biti će zanimljivo za vidjeti kako se Carrie nosi sada s obzirom na to da je serija u svoje vrijeme bila doslovno kao Instagram za trendove, a danas se puno toga promijenilo. Pritom najviše mislimo na američku modu koja nije tako plodna i moćna kao što je bila u vrijeme dok je Carrie trčkarala ulicama New Yorka. Pretpostavljamo da će se stilisti okrenuti brendovima s trenutnim utjecajem poput Bottege, Balenciage, Jacquemusa te klasika poput Prade, Diora, Chanela, Valentina, Fendija. Najviše od svega nas zanimaju cipele i svi brendovi koji bi se mogli pojaviti. Jedan novi i totalno Carrie brend je  Amina Muaddi iz kojih se vjerojatno ne bi izuvala da je postojao prije dvadeset godina kada je serija bila hit. Naći će se mjesta i za vječnog Louboutina, Blahnika, ali i Jimmy Choo koji također može zahvaliti globalnu popularnost ovoj seriji.

Malo smo se zaigrali te sastavili listu nekih ikoničkih lookova iz serije s pripadajućim cipelama te im pronašli nove, moderne zamjene. Pogledajte kako bi to izgledalo danas.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više