Search

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

Karla osvaja svemirska modna prostranstva

I na Mjesecu postoji modni život!

Urednik: BURO.

Stylist: Borut Mihalić
Video: Timy Šarec
Image: Mladen Šarić

Karla novom kampanjom proljeće/ljeto 2019. obilježava jubilarnu, 50. obljetnicu stupanja čovjeka na Mjesec i odaje počast eri sci-fi filmova, u čijem stilu predstavlja glavne modne trendove. Svemir je tako postao okruženje koje, ukrašeno bojama i (ne)bojama, eklektičnim modelima i detaljima, ostavlja bez daha. Ova jedinstvena modna priča izgleda nestvarno dobro, a hod po Mjesecu vam je nadohvat ruke.

Trgovina luksuznom obućom i modnim dodacima Karla, ovom novom kampanjom lansira modnu odiseju ravno u svemir. Nadahnuta obljetnicom stupanja čovjeka na Mjesec i znanstveno-fantastičnim filmovima, Karla je odabrala upravo svemir za savršenu kulisu i predstavljanje četiri neodoljive modne kombinacije, koje će diktirati proljetno-ljetne trendove.

Svemirske (ne)boje - srebrna i bijela, logično su se nametnule kao glavni tonovi koje morate uvrstiti u svoju odjevnu odiseju. U trendu su perspeks Fabi sandale s blok potpeticom, koje će možda ponajviše obilježiti ovu modnu sezonu, baš kao i nestvarne Pura Lopez kroko-srebrne štikle, koje ostavljaju bez daha. Oba modela savršeno nadopunjuje Coccinelle torbica čiji model nosi ime princeze Zvjezdanih ratova - Leie.

Ipak jedan od najhrabrijih modnih poteza sezone moglo bi biti otkrivanje sadržaja svoje torbice. Prozirni, PVC elementi popularnih modela Coccinelle Ambrine i Marc Jacobs Jelly Snapshot uvode nas u zabavnu modnu igru, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a u kombinaciji s Fabio Rusconi natikačama stvorene su za otkrivanje svemirskih prostranstava.

Nisu samo cipele s visokim potpeticama atraktivne za hod po mjesečini. Tosca Blu tenisice ukrašene krupnim šljokicama i Marc Jacobs popularne scuba tenisice idealne su za cjelodnevnu aktivnost, a uz Coccinelle Arlettis, torbicu zanimljivog, futurističkog dizajna, izgledat ćete kao da ste upravo sletjeli iz druge modne galaksije. Sunčani upliv u naoko hladan Mjesec pružaju najpopularnije sandale sezone - Giancarlo Paoli slingback koje odašilju predivnu poruku ljubavi iz modnog svemira dok Tory Burch, Furla i Marc Jacobs zanimljivim modelima torbica daju poseban naglasak ovom jedinstvenom modnom izričaju.

Zakoračite i vi ovog proljeća u novu modnu galaksiju i prepustite se mašti u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili na novoj web trgovini s besplatnom dostavom. I neka vam svemir bude nova modna granica!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više