Search

Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu

Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu

Tekst: BURO.


Image: Rajna Raguž

Jedna od naših najpoznatijih stilistica za kosu, Teuta Mesaroš ne staje s novim projektima. S Dorianom Miletić, vlasnicom brenda Piccola, osmislila je unikatnu i personaliziranu essential torbicu, u koju napokon stane sve što jedna žena treba kada putuje. 'Suradnja se dogodila spontano! Željela sam sebi kreirati torbicu, koja će ispunjavati sve moje kriterije, da u nju stane sve što mi treba od kozmetike kada idem na put, a ne da moram nositi više kozmetičkih torbica. Imala sam viziju kako želim da izgleda, a Dorijanin profesionalizam i način na koji dizajnira torbe savršeno su se uklopili u moju viziju.

Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu (фото 1)

'Ovo je moja prva ovakva suradnja, a Teuta mi se činila odličan partner na projektu, kada je spomenula što želi. Pratim ju godinama na Instagramu, te sam se mnogo puta uvjerila u njezinu posvećenost svemu što radi. Ona je pravi profesionalac koji jako dobro zna upravljati svojim brendom, a zajedničke ideje i razmišljanja samo su nam bile točka na i. – kazala je Doriana.

Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu (фото 2)
Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu (фото 3)

Torbe su isključivo izrađene od prirodnih materijala poput platna i kože, a velika pažnja se pridaje kompletnom procesu izrade od mjerenja, konstrukcije pa do izrade. Svaki dio torbe je ručno proizveden, uključujući i inicijale čiju boju i poziciju na torbi kupac sam bira. Personalizirani inicijali napravljeni od kože daju cijeloj torbici vrlo sofisticiran i nenametljiv izgled, pa tako ova torbica prestaje biti samo kozmetička, ako to kupac želi. Kupac može izabrati boje kožnih detalja; crvena, taupe, crna, boja konjaka, smeđa ,tamno plava i bijele boja .

Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu (фото 4)
Kozmetička torbica s inicijalima koju možete nositi kao pismo torbu (фото 5)

Dimenzije torbe su 40x22x10 cm. Torbe se mogu kupiti na web shopu salona Teuta. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više