Search

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled

Brend NATAYAKIM


Image: promo

Poljski model Natalia Yakimchyk prošle godine pokrenula je brend kupaćih kostima i odjeće za plažu s kojima se pridružila velikom trendu jednodijelnih kupaćih kostima

Savršena silueta, jarke boje i beskompromisni krojevi u šivanju riječi su koje najbolje opisuju brend NATAYAKIM. Kako dio godine provodi na moru, kupaći kostim joj je glavni odjevni predmet stoga je i brend pokrenula iz sasvim praktičnog razloga. Jednostavno je htjela savršen kupaći kostim koji će odgovarati svim njezinim zahtjevima. Nabacila je nekoliko skica na papir i prionula na posao. U prvoj kolekciji su se našli pomalo sportski jednostavni modeli koji su idealni za cjelodnevni boravak na plaži, a pratili su ih elegantni modeli sa zanimljivim detaljima poput vezanja na prsima ili sa strane. 

Svoje kupaće kostime zamislila je kao komade prigodne za dan i noć, za žene koje vole modu i dobro poznaju svoj stil. Stoji iza one da je kupaći kostim možda i najzahtjevniji komad u ormaru svake žene te puno pažnje polaže upravo u njihov besprijekoran dizajn. Klasika s modernim detaljima i igra s bojama, ove kupaće kostime čini atraktivnim modelima, a kroz novu kolekciju provlače se i mrežaste te metalizirane tkanine, a možete ih pronaći ovdje. 

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 1)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 2)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 3)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 4)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 5)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 6)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 7)

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više