Traži

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled

Kupaći kostimi koji će vas osvojiti na prvi pogled

Brend NATAYAKIM


Fotografija: promo

Poljski model Natalia Yakimchyk prošle godine pokrenula je brend kupaćih kostima i odjeće za plažu s kojima se pridružila velikom trendu jednodijelnih kupaćih kostima

Savršena silueta, jarke boje i beskompromisni krojevi u šivanju riječi su koje najbolje opisuju brend NATAYAKIM. Kako dio godine provodi na moru, kupaći kostim joj je glavni odjevni predmet stoga je i brend pokrenula iz sasvim praktičnog razloga. Jednostavno je htjela savršen kupaći kostim koji će odgovarati svim njezinim zahtjevima. Nabacila je nekoliko skica na papir i prionula na posao. U prvoj kolekciji su se našli pomalo sportski jednostavni modeli koji su idealni za cjelodnevni boravak na plaži, a pratili su ih elegantni modeli sa zanimljivim detaljima poput vezanja na prsima ili sa strane. 

Svoje kupaće kostime zamislila je kao komade prigodne za dan i noć, za žene koje vole modu i dobro poznaju svoj stil. Stoji iza one da je kupaći kostim možda i najzahtjevniji komad u ormaru svake žene te puno pažnje polaže upravo u njihov besprijekoran dizajn. Klasika s modernim detaljima i igra s bojama, ove kupaće kostime čini atraktivnim modelima, a kroz novu kolekciju provlače se i mrežaste te metalizirane tkanine, a možete ih pronaći ovdje. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor