Search

Ljetna priča Borboleta nakita

Ljetna priča Borboleta nakita

Predstavljena nova kampanja popularnih narukvica

BURO.


Ljetna kampanja Borboleta nakita posvećena je svim ljubiteljicama romantičnog boho stila

Nova kampanja Borboleta liniju nakita prikazuje upravo kakvom ona i je: nježna, razigrana, vesela, romantična i sjetna. Okrunjena je već dobro poznatim citatima, koji su kroz razne događaje obilježili naše živote, a posvećena je ženi koja neopterećeno živi život u svom malom svijetu, ispunjenom svakodnevnim sitnicama, koje ga uljepšavaju i čine ga sretnim. Kroz tu se inspiraciju romantičan boho stil istaknuo kao najidealniji izbor za opis Borboleta žene.

Ljetna priča Borboleta nakita (фото 1)

Borboleta svojim nakitom želi izmamiti osmjeh na lice žene ili djevojke koja ga nosi. Želi je podsjećati na nešto lijepo, želi joj donijeti sreću u životu i biti uvijek prisutan. Stoga se privjesci više ni ne proizvode u metalu, već samo u srebru s pozlatom 18-karatnog zlata, kako se narukvice ne bi nikad skidale s ruke. Jedna od takvih unikatnih "never take off" Borboleta narukvica je i zasigurno 'Love Büro 24/7' model u srebru i na svilenom koncu, napravljen u suradnji Borbolete i portala Büro 24/7.

Ljetna priča Borboleta nakita (фото 2)

Borboleta nakit jedan je od omiljenih modnih dodataka žena kako u Hrvatskoj, tako i izvan, budući da danas broji već preko stotinjak prodajnih mjesta u Europi i svijetu. Samo neke od ponosnih vlasnica Borboleta nakita su i Kendall Jenner, Miroslava Duma, Lena Perminova, Nina Badrić, Mirela Forić Srna, Paris Hilton, Severina i druge.

Ljetna priča Borboleta nakita (фото 3)

Sve su narukvice, kao i poseban model Borboleta x Büro 24/7, dostupni u prodaji na Borboleta web shopu borboleta.co i u Nicolas Concept Store dućanu u Zagrebu, u Vlaškoj 8.

Ljetna priča Borboleta nakita (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više