Search

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale!

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale!

Odabrali smo modele iz ponude brenda Guliver

Tekst: D.D.


Image: Denis Butorac

S dolaskom ljepšeg vremena (KONAČNO!) slijede i slatke muke - odabir odjeće i obuće koja je prikladna za razdoblje kad se živa u termometru penje iznad 20 stupnjeva. Ono što je zaista rezervirano isključivo za sezonu proljeće/ljeto su sandale, koje brojnim ženama čine osnovu outfita oko koje onda kombiniraju odjeću i modne dodatke. Ali, osim toga da dobro izgledaju, za sandale je bitno i da su udobne za nošenje tijekom cijelog dana (ali i noći) te da su izrađene od kvalitetnih materijala, po mogućnosti kože, kako biste ih mogli nositi i dulje od jedne sezone.

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 1)

Upravo smo takve modele pronašli u ponudi brenda Guliver, a moramo napomenuti da se radi o hrvatskoj proizvodnji. Velik broj modela koji se nalazi u njihovoj novoj kolekciji krasi blok potpetica, a mi smo iz kolekcije za proljeće/ljeto koja se trenutno nalazi u dućanima izdvojili naše favorite. Fokusirali smo se na modele koji su idealni za one dane kad ste cijeli dan u pokretu, a navečer vas čeka neko druženje ili događanje na kojem želite izgledati dobro.

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 2)

Takav jednostavan, ali glamurozan model su sandale s niskom blok potpeticom s remenčićem oko gležnja kojeg krasi kopča ukrašena bisernom perlom. Ako, pak, ne želite pristati ni na potpeticu visine od svega nekoliko centimetara, veoma sličan model boja konjaka pronašli smo i u ravnoj verziji. Riječ je o basic sandala koje će pristajati uz sve što imate u svojem ormaru i bit će kupnja koju sigurno nećete požaliti.

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 3)

Nešto upečatljiviji modeli su oni s kožnatim vezicama koji će najbolje pristajati uz suknje iznad koljena. Među našim favoritima našao se i jedan retro model - i to u žutoj boji - koji se osim na haljine može odlično isfurati i na traperice visokog struka. Svi modeli koje smo koristili za snimanje ovog mini editorijala dostupni su u nekoliko različitih boja, izrađeni od meke brušene kože te su trenutno dostupni u Guliver dućanima diljem Hrvatske. Stoga, ako se ovog ljeta odlučite nositi 100% hrvatski proizvod, predlažemo da to budu Guliver sandale.

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 4)

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 5)

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 6)

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 7)

Ljeto je napokon stiglo što znači da je vrijeme za - sandale! (фото 8)

* Zahvaljujemo se hotelu Canopy by Hilton na ustupljenom prostoru za snimanje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više