Search

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model

Urednik: BURO.


Image: PR

Mi se iskreno nadamo da ljeto nije otkazano i da ćemo uživati barem na hrvatskoj obali, a da budemo sasvim iskreni, svoje ljeto ne možemo zamisliti bez kultnih Havaianasica. Iako smo "die hard" fanovi Slim modela, u novim kolekcijama koje su nedavno predstavljene, za oko nam je zapeo jedan drugi originalan model.

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 1)

Pažnju nam je, naime, ukrala kolekcija Slim Flatform, u kojoj je našem omiljenom modelu dodana platforma. S tim modelima dobit ćete par centimetara na visini, zbog povišenih potplata, ali istovremeno zadržati udobnost i svoj coolerski modni izričaj. Dostupni su u nekoliko različitih boja i uzoraka, a vječni favoriti ostat će životinjski print i šljokice.

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 2)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 3)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 4)

Prošle godine otkrili smo romantičnu You St. Tropez kolekciju, koja je, uz pojačanje, predstavljena i ove sezone. Havaianas svojim šarenim kolekcijama nastavlja širiti dobru energiju pa ove godine, uz čak tri potpuno nove kolekcije, donosi i nove boje modela koje obožavamo nositi. Novi model You St. Tropez Fita predstavlja savršenu ravnotežu između brazilskih klasičnih komada i nepogrješive elegancije. A s druge strane, model You St. Tropez Material svojim suptilnim sjajem unosi dozu sofisticiranosti i klasike u cijelu kolekciju.

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 5)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 6)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 7)

Osim noviteta koje ćemo kombinirati ove godine i druge kolekcije oživjele su novim bojama koje prate već tradicionalne modele. Slim, Top i Brasil kolekcija i dalje ostaju prave zvijezde kada je u pitanju siguran odabir, a s velikim izborom boja Havaianas se pobrinuo da svatko pronađe svoju najdražu.

Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 8)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 9)
Ljeto ne možemo zamisliti bez Havaianasica, a ovo nam je novi omiljeni model (фото 10)

Sve navedene, ali i mnoge druge fantastične kolekcije dostupne su putem Havaianas online trgovine koja je postala glavna destinacija kada počnemo maštariti o visokim temperaturama i prozračnim kombinacijama. Osim što je dostupan veliki broj kolekcija, mogla bi vas i razveseliti opcija besplatne dostave. Pronađite svoje najdraže Havaianasice za svaku priliku, bez obzira jeste li u uredu, doma ili, pak, možda na plaži!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više