Search

Luksuzni clutchevi inspirirani skulpturama

Luksuzni clutchevi inspirirani skulpturama

Nathalie Trad

Image: www.nathalietrad.com/

Dizajnerica Nathalie Trad posao je učila od najboljih radeći u modnoj kući Proenza Schouler, a pokretanje vlastitog brenda bio je logičan slijed

Poznata po svojim klasičnim i upečatljivim torbicama, dizajnerica Nathalie Trad vrlo je brzo postala ime koje je vrijedno pratiti. Svoju karijeru započela je radeći za modnu kuću Proenza Schouler koju je definirala upravo izrada torbi. Provodeći vrijeme na relaciji New York–Pariz, lagano je gradila ideju o vlastitom brendu inspirirajući se tradicionalnim dizajnom koji je transformirala, i naposljetku se specijalizirala za clutcheve koji izgledaju poput skulptura. Luksuzni komadi nerijetko inspirirani art deco stilom i geometrijskim motivima ručno su izrađeni od drva, kamena, školjaka, smole i bakra te ih krasi sofisticirani dašak retra.

Posljednju kolekciju nazvala je "South Beach Boulevard", a inspirirana je plažama u Miamiju. Pastelne boje i astečki uzorci prisutni su u kolekciji koja prikazuje starinski glamur zlatnog doba. Očaravajuće, maštovite i blještave, uz ovakve torbice nakit vam i nije potreban.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više