Search

Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu

Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu

Tekst: BURO.

Znamo da nije neko vrijeme za razbacivanje novcima i znamo da ionako nemamo gdje odlaziti ove zime osim u neke kućne posjete. U tom segmentu vjerojatno će najviše patiti dio kolekcija koji se odnosi na neke svečanije haljine ili neke statement modele haljina koje su možda ipak previše statement za dnevne kombinacije ili odlaske u restorane. Modni brendovi pak uvijek mogu računati na cipele i torbe kao potencijalne best sellere, pogotovo ako su isti baš primamljivi kao što je slučaj s kolekcijom torbi kuće Mango.

Mango je imao određenih fluktuacija u svom dizajnu. Jedno vrijeme su bili daleko iza Zare koja je rušila sve pred sobom, ali otkako su poradili na dizajnu (ili su doveli novim tim), opet su postali relevantan brend koji svi rado kupuju i vesele se novim stvarčicama.

Torba 199,9okn
Torba 199,90kn

Dokaz tome je i nova kolekcija torbi koja se, istina, dizajnom inspiracijski naslanja na neke kultne svima poznate modele (hello Hermes), ali koji je postotak ljudi koji uopće mogu priuštiti neku Hermes torbicu? Jako mali i stoga više se ne trebamo čuditi da su neki komadi inspirirani izgledom drugih. Štoviše, živimo u vremenima kada dizajnerski brendovi nalikuju jedan na drugoga, tako da više ništa nije „sveto“ ni „nedodirljivo“.

Torba 169,90kn
Torba 169,90kn

No vratimo se na torbe. U jesenskoj kolekciji vas očekuje pregršt modela. Baguette je veliki trend već nekoliko sezona i dolazi u nekoliko elegantnih verzija od zebraste do monokromatskih tonova. Nama je za oko zapela bijela, jednostavna, taman za jeans, toplo pletivo i neki dobar kožnati kaput. Tu je i nekoliko modela koji koketiraju s vintage izgledom. Prvenstveno mislimo na modele s kroko uzorkom ili divnu box torbu koja izgleda kao neki preveliki vintage novčanik. Ne smijemo zaboraviti ni prošivene oversized torbe koje su predstavili gotovo svi brendovi. U Mangu vas očekuje model u svijetlo sivoj nijansi sa zlatnim lancem. U nastavku pogledajte još nekoliko modela koji su nam favoriti jeseni.

Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu (фото 1)
Baguette torba 129,90knk
Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu (фото 2)
Kroko torba 169,90kn
Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu (фото 3)
Fold torba 349,90kn
Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu (фото 4)
Prošivena torba 349,90kn 
Mango ima fantastičnu kolekciju pristupačnih torbica. Izdvojili smo nekoliko modela koji su po našem ukusu (фото 5)
Kroko baguette torba 169,90kn

Related articles

Buro 24/7 Selection

više