Search

Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu

Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu

"TEN:TEN" satovi s potpisom dizajnerskog studija Nendo


Image: Akihiro Yoshida

Ovi sofisticirani satovi minimalističkog dizajna prvi su takav modni izlet japanskog dizajn studija Nendo, koji nas svako malo oduševi nekim novim konceptom komada namještaja

Poznati dizajnerski studio Nendo koji nas svako malo oduševi komadima namještaja, predstavio je svoju prvu liniju ručnih satova imena "TEN:TEN". Riječ je o analognim satovima minimalističkog dizajna čiji su jedini detalj dvije točkice. Jednostavnost koja se kroz njih prožima naglašena je crnim kožnim remenjem s mat efektom i hrapavom teksturom, a koji se može lako rastaviti i prenamijeniti. Naime, ovaj inicijalno ručni sat ne mora biti nužno ručni, nego se može kao ukras objesiti primjerice na (putnu) torbu. Iz Nenda su otkrili još jedan interesantan detalj. Tvrde kako je za vizuale kampanje vrijeme namjerno "stalo" na 10 sati i 10 minuta jer je to estetski najinteresantniji moment, posebice u domeni reklamnih foto kampanji. Cijena ovih sofisticiranih modnih dodataka kreće od 275 dolara, ovisno o tome radi li se o srebrnoj ili crnoj, odnosno zlatnoj okrugloj bazi.

Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 1)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 2)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 3)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 4)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 5)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 6)Minimalistički ručni satovi koje možete objesiti i na torbu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više