Search

Miu Miu sunčane naočale kreirane su za odvažne

Miu Miu sunčane naočale kreirane su za odvažne

Senzualno, moderno, maštovito, provokativno

Tekst: Promo


Image: Promo

Nova kolekcija naočala Miu Miu kreativni je spoj vintage nota s modernim detaljima

Proslavljeni stilski elementi rastavljeni su u dijelove i nanovo sastavljeni, oživljavajući ženstvenu, ali i buntovnu eleganciju: elegantni, valoviti metalni profili kombiniraju se s modno naprednim plosnatim zrcalnim lećama, dok skupocjeni umetci od satena i svjetlucavih materijala obogaćuju okvire vintage nadahnuća. U novom posebnom projektu Miu Miu Sorbet kreativnost marke dolazi do izražaja u dva ekscentrična modela, s lijepo uravnoteženom kombinacijom voluminoznih oblika s plosnatim lećama jarkih boja. Nove naočale donose zanimljivu igru prekrivanja i transparencija: njihove siluete naglašenih gabarita više ističu nego što skrivaju oči. Odvažan i nekonvencionalan dizajn oštro rezanih otvorenih leća vraća se na velika vrata, s novim modelima obilježenima kombinacijom retro suvremene estetike, potvrđujući tako kreativno, buntovničko viđenje ženstvenosti tako tipično za Miu Miu.

Miu Miu sunčane naočale kreirane su za odvažne (фото 1)

Profinjena igra transparencija i geometrijskih linija nadahnutih 60-ima utjelovljena je novim sunčanim naočalama iz posebnog projekta Miu Miu Sorbet. Model koji se pojavio na modnoj reviji za proljeće i ljeto 2017. te u ovosezonskoj kampanji ima specifičan leptirasti prednji dio s otkrivenim bojanim lećama, koje u mjestu drže proslavljeni acetatni most i veliki zglobovi ukrašeni namjerno uočljivim detaljima. Naglašen volumen ručkica savršeno je uravnotežen igrom transparencija u nijansi koja prati prednji dio. Paleta boja nudi četiri opcije koje odražavaju trendove s ovosezonskih modnih revija: crvenu, petuniju, traper i boju kanadske kune.

Buntovan duh i moderna ženstvenost definiraju drugi model iz posebne kolekcije Miu Miu Sorbet, predstavljene na modnoj reviji za proljeće i ljeto 2017, koji se također pojavljuje i u ovosezonskoj oglasnoj kampanji. Četvrtasti plosnati prednji dio sa siluetom koja ide uz lice, dodatno ističe odvažan gornji dio okvira u kontrastnim bojama. Debele ručkice s prednjim dijelom povezuju atraktivni zglobovi s dojmljivim detaljima, donoseći tako suigru elemenata nadahnutih 60-ima koji su sada reinterpretirani na suvremen način. Paleta boja kao što su limun žuta, crvena, crna i čokoladna tamnosmeđa podsjeća na nijanse s modne revije. 

Art-deco nadahnuće protkano je modernom elegancijom kod novih sunčanih naočala Miu Miu Scenique. Veliki četvrtasti prednji dio ocrtan je elegantnom, iznimno tankom metalnom strukturom, dok proslavljene izrezane leće stvaraju igru transparencija.  Paleta boja koristi nijanse blijedo zlatne, crne, baltički plave i kakaa, koje pomno kombinira s valovitim ručkicama i nježnim blijedo zlatnim mostom. 

Buntovan, ženstveni duh kolekcije Miu Miu Scenique vraća se u velikom stilu s novim naočalama prisutnima u oglasnoj kampanji marke Miu Miu za proljeće i ljeto 2017. Vješto izvedeni profili i vitke ručkice daju modelu dozu eteričnosti, u kontrastu s velikim, voluminoznim leptirastim otkrivenim lećama. Reinterpretirani dvostruki most zatvara gornji dio profila valovitom linijom, čineći siluetu sofisticiranom i jedinstvenom. Blijedo zlatni okvir dostupan je sa četiri opcije leća: crna trešnja, ugljen, zrcalna nebeski plava i zrcalna boje breskve. 

Ove nove sunčane naočale reinterpretiraju stilističke kodove marke Miu Miu na izuzetno suvremen način. Mekani zaobljeni acetatni prednji dio ima nove "odrezane" leće koje prelaze preko samog okvira donoseći zanimljivu igru transparencija. Debeli volumeni acetatnih krugova - dostupni i u verziji s umetcima od svjetlucave tkanine za glamurozan dojam - skladno su uravnoteženi uskim ručkicama i metalnim mostom. Naočale su dostupne u nijansama crne, bijele i starinske ružičaste, kao i u dvije svjetlucave verzije - crnoj i kraljevskoj. 

Nove sunčane naočale unutar kolekcije Miu Miu izražavaju čisti glamur i ženstvenost. Mačkasti acetatni prednji dio karakteriziraju jedinstveni ručno izvedeni satenski umetci, koji daju posebnu dozu elegancije ovom modelu. Profili metalnih ručkica i mosta sužavaju se prema rubovima, donoseći osjećaj lakoće. Naočale su dostupne u kombinacijama crne i dim sive, boje kanadske kune i čokoladne tamnosmeđe, srednje tamne kornjačevine i čokoladne tamnosmeđe, svijetle ružičaste boje pudera i bijele boje talka. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više