Search

Najljepše torbe s ulica New Yorka

Najljepše torbe s ulica New Yorka

Dizajnerski modeli

Tekst: A.P.


Image: imaxtree

Žene na sebi mogu imati majicu od 10 dolara i traperice od 20, ali za dobru torbicu i dobre cipele uvijek će izdvojiti veće svote novaca

Ne postoji bolji pokazatelj trendova i popularnosti brendova od prikaza na ulicama za vrijeme tjedana mode. Modne urednice, blogerice i sve modne entuzijastice s detaljima jasno poručuju tko je in, a tko je out u sferi modnih dodataka. Iz ove utrke odmah možemo isključiti Chanel, koji je institucija u svijetu modnih dodataka te su njihove torbice jedina konstanta na ramenima modne klike. Puno zanimljivije je pratiti neke kuće koje se sezonski nameću i uspijevaju probiti branu "velikih i nedodirljivih".

bag

U tom rangu utrku trenutno vode Loewe i Altuzarra sa svojom prvom kolekcijom torbica za kojima su se žene pomamile. Miroslava Duma, iako velika obožavateljica J. W.-ja Andersona (kreativni direktor kuće Loewe op. a.) za New York je odabrala klasičnu Bottega Veneta torbu u boji bijele kave. Leandra Medine ponijela je minijaturni Louis Vuitton model s monogramom, a Chiara Ferragni preferira mini Kelly kuće Hermes.

bag

bag

bag

bag

bag

bag

bag

bagbag

bag

bag

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više