Search

Najljepši suvenir s izložbe \"Savage Beauty\"

Najljepši suvenir s izložbe "Savage Beauty"

Marame s potpisom kuće Alexander McQueen


Image: buro247.ru

Prošlog je petka u londonski Albert & Victoria muzej konačno stigla retrospektivna izložba velikog dizajnera Alexandera McQueena pod nazivom "Savage Beauty", a upravo je povodom izložbe modna kuća lansirala kapsulnu kolekciju marama s prepoznatljivim motivima radova dizajnera

Uobičajeni scenarij u kojem smo se svi najmanje jednom našli je da smo nakon pogledane izložbe u kakvom muzeju ili galeriji poželjeli sa sobom ponijeti neki suvenir. Često su se među suvenirima tako našli magnetići, razglednice, bedževi, plakati – popis je često manje-više isti. Posjetite li izložbu posvećenu stvaralaštvu dizajnera Alexandera McQueena "Savage Beauty", koja je trenutno izložena u Londonu, sa sobom možete ponijeti puno zanimljiviji suvenir. Doduše, ovaj suvenir nećete moći kupiti u prostorijama muzeja, već u butiku kuće Alexander McQueen na Old Bond Street.

Povodom otvorenja izložbe, kuća Alexander McQueen lansirala je malenu kapsulnu kolekciju marama s prepoznatljivim motivima i radovima brenda: od kultnih Armadillo gležnjača iz kolekcije "Plato's Atlantis" 2010. godine do haljine-suknje s apstraktnim motivom iz kolekcije "No. 13" predstavljene još 1999. godine. U kapsulnoj kolekciji možete pronaći ukupno pet različitih varijanti svilenih marama, od kojih je svaka izrađena u 100 primjeraka, a cijena marame iznosi 395 eura. Kao što smo već spomenuli, marama se može kupiti u butiku kuće Alexander McQueen, ali i na službenoj web stranici kuće. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više