Traži

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade

Kampanja koja evocira blagdansko raspoloženje

Urednik: D.D.


Kosa: Lidija Štokić Hairvetica
Make-up: Matea Lusbo
Fotografija: Karmen Poznić

Karizmatična i uspješna dizajnerica nakita Iva Viljevac predstavila je čarobnu blagdansku kampanju koja donosi novitete od kojih zastaje dah, ali i ponovljene komade nakita neizbježne za nadolazeću sezonu. Kolekciju koja odiše minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu prve su isprobale influencerice Nika Turković i Dora Predojević, inspirativne i posebne žene koje su unijele vlastiti karakter u kolekciju koja će postati nezaobilazan trend blagdanske sezone.

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 1)

Nije slučajnost da je poznata dizajnerica izabrala baš njih dvije kao zaštitna lica energične kampanje, s obzirom na to da kolekcija predstavlja idealne ukrase za žene koje cijene dominantan komad nakita koji nenametljivošću privlači poglede. Nika Turković, mlada umjetnica koja ne krije da za vlastiti rad ima velika očekivanja te i sama cijeni proces stvaranja najsitnijih detalja kako bi završna priča bila savršena, idealno je lice brenda koji od samog početka ima neponovljiv vizualni identitet. U tonu perfekcionizma stvoren je nakit s karakterom, inspiriran ženom jasnih ciljeva koja i kroz minimalistički stil održava prepoznatljivost i originalnost.

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 2)

Kreativnost, inspiracija i ljepota samo su neki od epiteta koji povezuju brend Ive Viljevac i Doru Predojević, zaljubljenicu u modu čije lice povezujemo s besprijekornim stilom te čije modne kombinacije prati gotovo 50 tisuća pratitelja na Instagramu. Svestranu influencericu niti prezaposlenost ne može omesti da svakodnevno iznenadi stilom koji je uvijek drugačiji od drugih i koji izražava puno više od modne kombinacije, baš poput nakita s potpisom Ive Viljevac. Modeli koji nisu samo ukrasi već predmeti žudnje iz kojih pršte emocije i razigranost osobe koju ukrašavaju, posjeduju posebnu moć opisivanja vlastitog stila, te su idealni kao ukras s kojim želite ući u Novu godinu.

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 3)

Kolekcija predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koja obogaćuje cijeli outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja- model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit ljubiteljica decentnih detalja.

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 4)

Cijela kolekcija je, osim dolaskom najljepšeg dijela godine, inspirirana razigranim otkrivanjem ženstvenosti koju posjeduje svaka od nas, a imajući u vidu da je nakit ponekad najbolji poklon, ukras koji sramežljivo otkriva osjećaje prema osobi kojoj ga poklanjate, cijeli proces poklanjanja uz ove bezvremenske detalje podignut je na višu razinu. Diskretni ukrasi i elegantne forme zastupljeni su u svakom komadu ručno rađenog nakita s kojim spremno očekujemo ovogodišnju zimsku čaroliju. Ovom blagdanskom kolekcijom, dućan ujedno slavi i svoj prvi rođendan. Nova kolekcija nakita može se isprobati i kupiti u Petrinjskoj 33, kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane, ili na službenoj stranici brenda.

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 5)

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 6)

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 7)

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 8)

Nakit je uvijek dobra ideja za poklon: Hrvatska dizajnerica pripremila je nove neodoljive komade (фото 9)

Napišite komentar

više