Search

Nakit koji će istaknuti preplanulu put

Nakit koji će istaknuti preplanulu put

Modeli s potpisom FREYWILLE

Tekst: BURO.

Image: Franjo Matković,
Freywille arhiva

Visoke ljetne temperature pozivaju na opuštene i razigrane odjevne kombinacije, pa se napokon možete prepustiti kombiniraju najupečatljivijih boja i uzoraka, lepršavih materijala i, naravno, sve začiniti velikom količinom modnih dodataka. Osim najdražih sunčanih naočala ili slamnatog šešira, ono što će osvježiti svaki ljetni outfit je originalan i zanimljiv nakit.

Nakit koji će istaknuti preplanulu put (фото 1)

U ljetnim mjesecima gotovo da nema ograničenja prilikom odabira idealnog nakita. Budite hrabri i  kreativni te posegnite za svim onim narukvicama, ogrlicama i prstenjem koje tijekom godine čuvate u ladicama. Šarenilo je must have ljeta, a nama uvijek priziva asocijaciju na neodoljivi FREYWILLE nakit. Bečki stručnjaci u izradi luksuznog, umjetničkog nakita od emajla, s nama su podijelili nekoliko smjernica kada su u pitanju boje koje će najbolje istaknuti i laskati preplanuloj puti.

Nakit koji će istaknuti preplanulu put (фото 2)

Za profinjene i klasične kombinacije, idealan su odabir upečatljivi zlatni komadi. Baš poput svjetlucavih zraka sunca, zlato će obasjati kožu te joj dati onaj svjež i glamurozan sjaj. Nadalje, tirkizna je prava statement boja ljeta, a nezaobilazne su i sve nijanse plave. Tirkizni tonovi zrače vitalnošću i dobrim zdravljem, a savršeno se uklapaju uz bijele odjevne kombinacije. Uz nakit energičnih  narančastih i koraljno crvenih tonova, sigurno ćete privući pozornost, a  izazovan izgled možete dodatno naglasiti ružem ili lakom za nokte u istim nijansama. U galeriji pogledajte izbor savršenih ljetnih komada nakita, a FREYWILLE ponudu možete istražiti na online shopu ili u njihovom butiku u Zagrebu (Preradovićeva 2).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više