Search

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe

Brend Syster P


Image: Ivana Hrvat / Promo

Syster P nakit u kombinaciji sa crnom slip svilenom haljinom, zavodljiva su zlatno-crna kombinacija, koja odiše elegancijom i kao stvorena je za sve partyje u prosincu

Sve švedsko predmet je inspiracije već godinama. Počevši od osnovne estetike i stila odijevanja, minimalističke sofisticiranosti u uređenju interijera, sve do njihovog privlačno opuštenog samopouzdanja, čime ostavljaju snažan osjećaj identiteta i dočaravaju ljepotu jednostavnosti koju žive i odašilju. 

Nakit proizvođača Syster P originalan je švedski proizvod i rezultat prepoznatljivog švedskog dizajna. Njegova besprijekorna izvedba, jednostavnost i suvremena ljepota bit će razlog zbog kojeg ćete ga voljeti nositi svaki dan. To je nakit koji pristaje na sve, elegantan je, najljepše izgleda u nizu i izrađen je od kvalitetnog materijala. 

Povodom predstavljanja Syster P nakita, oho studio pripremio je divan editorijal radnog naziva ''Black Silk''. Nakit Syster P možete ekskluzivno pronaći na novoj shopping stranici oho studio iza kojeg stoji Ivana Hrvat iz dobro poznatog zagrebačkog bon tona. Ovdje vas uskoro očekuju i drugi svjetski brendovi, a kako bi bili informirani na vrijeme, pratite oho! i putem službene Facebook stranice.

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe (фото 1)

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe (фото 2)

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe (фото 3)

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više