Traži

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe

Nakit švedskog brenda koji ćete poželjeti za sebe

Brend Syster P


Fotografija: Ivana Hrvat / Promo

Syster P nakit u kombinaciji sa crnom slip svilenom haljinom, zavodljiva su zlatno-crna kombinacija, koja odiše elegancijom i kao stvorena je za sve partyje u prosincu

Sve švedsko predmet je inspiracije već godinama. Počevši od osnovne estetike i stila odijevanja, minimalističke sofisticiranosti u uređenju interijera, sve do njihovog privlačno opuštenog samopouzdanja, čime ostavljaju snažan osjećaj identiteta i dočaravaju ljepotu jednostavnosti koju žive i odašilju. 

Nakit proizvođača Syster P originalan je švedski proizvod i rezultat prepoznatljivog švedskog dizajna. Njegova besprijekorna izvedba, jednostavnost i suvremena ljepota bit će razlog zbog kojeg ćete ga voljeti nositi svaki dan. To je nakit koji pristaje na sve, elegantan je, najljepše izgleda u nizu i izrađen je od kvalitetnog materijala. 

Povodom predstavljanja Syster P nakita, oho studio pripremio je divan editorijal radnog naziva ''Black Silk''. Nakit Syster P možete ekskluzivno pronaći na novoj shopping stranici oho studio iza kojeg stoji Ivana Hrvat iz dobro poznatog zagrebačkog bon tona. Ovdje vas uskoro očekuju i drugi svjetski brendovi, a kako bi bili informirani na vrijeme, pratite oho! i putem službene Facebook stranice.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više