Search

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može!

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može!

IZIPIZI


Image: PR

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto...

Najveselije doba godine je počelo, a da biste što bolje vidjeli sve ljepote oko nas idealan suputnik su - naočale! I to ne bilo kakve, nego one koje će savršeno odgovarati vašim potrebama. Naravno, ne samo vašim - vrijeme Adventa idealno je za razmišljanje kako razveseliti najbliže prigodnim poklonom. Odgovore donosi IZIPIZI, stoga krenimo redom!

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 1)

Za strastvene skijaše IZIPIZI nudi nekoliko Glacier modela naočala. Uz klasični Glacier tu su i modernija verzija Glacier Plus te limitirana kolekcija Glacier Retro inspirirana Pop-Artom u stilu sedamdesetih. Uz odstranjive štitnike od umjetne kože i leće 4. kategorije koji pružaju stopostotnu otpornost na UV zračenje i štite oči od hladnoće i intenzivne svjetlosti, ovi modeli naočala osigurat će bezbrižan boravak na vrhovima planina. 

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 2)

Naravno, nisi svi poklonici zime. Za one koji odbrojavaju dane do sljedećeg ljeta IZIPIZI nudi SUN NAUTIC sunčane naočale u šest boja kao stvorene za uživanje u vodenim sportovima, surfanju ili odbojci na pijesku. Zahvaljujući zeleno/sivim polarizirajućim lećama boje ostaju prirodne, kontrast prilagođen, a 100% zaštita od sunčanih zraka i UV zračenja jamče odličan provod na vrućem pijesku. IZIPIZI nije zaboravio ni one najmlađe, kojima je namijenio kolekciju Sun Baby&Kids u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci). Malim modnim poklonicima modeli su dostupni u pet boja, a uz njih dolaze i pripadajuće silikonske trakice.

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 3)

No, na žalost mnogih, život ne čine samo zabava i opuštanje, nego i brojni sati provedeni na radnim mjestima ispred računala, uz nezaobilazne smartfone, tablete i televizijske uređaje. Gotovo svi ekrani ove vrste emitiraju tzv. "plavo svjetlo", koje može izazvati glavobolje, bolne oči i nesanicu, a dugoročno čak i trajno oštećenje oka. IZIPIZI je doskočio ovom problemu lansiravši na tržište kolekciju Screen Range naočala za ekran u dva oblika i šest boja za odrasle, a tu je i dječja kolekcija Screen Junior. 

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 4)

Zavrtjelo vam se u glavi od mnoštva ponuđenih mogućnosti? Jedno je sigurno - za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti. Stoga, odaberite pravi model, razveselite dragu osobu i uživajte u blagdanskoj čaroliji oko vas!

Francuski brend naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a danas je u Hrvatskoj prisutan u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku, Korčuli i Rovinju. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 5)

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 6)

Naočale kao najbolji poklon za blagdane? Može! (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više