Search

Naočale koje ćemo nositi ove sezone

Naočale koje ćemo nositi ove sezone

Urednik: BURO.


Image: John Pavlish

IZIPIZI brend naočala od samog početka lansiranja na hrvatsko tržište surađuje s mladim, kreativnim licima stavljajući ih u zanimljive uloge. Za novu proljeće – ljeto 2021. kolekciju Glazed Ice, glavna uloga pripala je autentičnoj Influencerici i YouTuberici, Karli Zelić, poznatijoj po imenu Superbabekillah. Prepoznatljiva po svom osebujnom modnom izričaju, vješto nam je pokazala kako ukomponirati nove modele sunčanih i dioptrijskih naočala u svoj stil. Budući da su naočale modni dodatak, svako lice da vlastitu interpretaciju osobnog stila.

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 1)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 2)

S povratkom sunčanih dana, Glazed Ice kolekcija napravljena je kao homage moći prirode i ljepoti transformacija u njoj, a Karla se super snašla u zahtjevnoj ulozi. Predstavlja promjenu prirodnih materijala ilustrirajući njihovo putovanje od čvrstog do tekućeg, baš kao kocka leda koja se topi na suncu i mijenja svoj izgled. Površina proizvoda je sjajna i reflektirajuća kao da je prekrivena vodom, dok je unutrašnjost neprozirna poput limuna punjenog sorbetom.

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 3)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 4)

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 5)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 6)

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 7)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 8)

Upravo Karla, kao predstavnica Milennials generacije pokazuje kako stil i modni izričaj ne treba shvaćati pretjerano ozbiljno, nego živjeti i odijevati se po vlastitim pravilima i instinktu. Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti!

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 9)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 10)

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 11)
Naočale koje ćemo nositi ove sezone (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više