Search

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran

Urednik: BURO.


Suvremen način života koji danas svi živimo zahtjeva od nas dugotrajni boravak pred raznim ekranima, koji su naša neizbježna svakodnevica. Teško se od njih odvojiti, na poslu smo na laptopima, kad dođemo doma palimo televiziju, a cijelo to vrijeme prate nas i mobiteli koje ne ispuštamo iz ruku. Mlada influencerica i Youtuberica, Ema Luketin, pravi je primjer djevojke kojoj su SCREEN modeli naočala idealan saveznik u uspješnom obavljanju njenih dnevnih ciljeva i zadataka. Zbog naravi svog posla, Ema dugo vremena provodi prvenstveno na mobitelu i laptopu, a brigu o svojim očima stavlja na prvo mjesto i dok je pored ekrana nikad se ne odvaja od svojih IZIPIZI SCREEN naočala.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 1)

Naočale iz SCREEN kolekcije imaju posebne leće koje filtriraju 40% „plavog svjetla“ s „tankih“ ekrana te unose dašak stila, elegancije i modernog dizajna u vašu svakodnevicu. Pa tako, dok vi bezbrižno surfate po internetu naočale IZIPIZI štite vaše oči od štetnih HEV zraka koje su nova opasnost koja nam prijeti jer smo joj izloženi konstantno, one spadaju u plavi pojas elektromagnetskog svijetla, blizu ljubičastih zraka, a našoj koži iznimno štete jer prodiru dublje i uzrokuju veća oštećenja i starenja kože.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 2)

Uz svoj posao, Ema je i studentica, pa se u njenoj torbi ili uz knjigu uvijek nađe i READING model naočala koje su kvalitetne, lagane i udobne. Dolaze u verziji bez dioptrije te u verzijama dioptrija +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 i +3.00.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 3)

Nošenje SCREEN i READING naočala, danas je imperativ brige o zdravlju naših očiju, a Ema nam pokazuje kako i ovi modeli naočala mogu biti stylish i odvažan modni dodatak.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 4)

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 5)

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI Store-Dežmanova 5, Izipizi pop up Arena Centar, MSU shop – Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company – Kaptol centar – Nova Ves 11, Male stvari - V.Richtera 4, Atelier Bebes – Jurišićeva 8, Choconilla's – Radnička 20), Dubrovniku ( Orlando concept store – Shopping mall Mlini), Splitu (Galerija umjetnina – Kralja Tomislava 15, Choconilla's Split– Ulica slobode 37 (zgrada Sunčani sat), Rijeci (Optika M – Sokol Kula 4c), Puli ( Laar & Co. Concept Store – Verudela 15), Korčuli (Manina concept store), Rovinju (Eye Club – Grand Park Hotel, Amare – Pietro Ive 13, My little shop – Hotel Amarin), Braču (Brod od papira – Obala Bolskih pomoraca 10, Bol), Hvaru (Brod od papira – Riva 3, Stari Grad, Major - Jurja Matijevića 7), i na web shopu Lafaboo.

Naočale koje trebate ako vam je problem svakodnevno gledanje u ekran (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više