Search

Naočale za ljubiteljice velikih okvira

Naočale za ljubiteljice velikih okvira

Otkačeni Miu Miu modeli

Urednik: A.P.


Image: pr,
net a porter

Novu kolekciju naočala Miu Miu za proljeće/ljeto 2015. obilježava jedinstvena igra kontradikcija među elementima i nadahnućima iz drukčijih svjetova.

Nekonvencionalan dizajn proslavljenog modela Rasoir svoju evoluciju nastavlja u razigranomeksperimentiranju unutar nove specijalne kolekcije Miu Miu Wink: nepravilne siluete i  sofisticirane strukture ovih okvira odražavaju buntovnu, ženstvenu prirodu koja obilježava Miu  Miu kao marku.  Modeli iz nove specijalne kolekcije prepoznatljivi su po oštrom rezu na gornjem prednjem dijelu okvira, koji predstavlja izraz namjerne, elegantne nepravilnosti. Ako niste ljubitelj klasičnih naočala te volite iskazati osobnost kroz modele koji privlače pažnju i odskaču od standarda, Miu Miu je pravi brend za vas.

U novoj proljetnoj kolekciji možete pronaći 4 fantastična predimenzionirana modela koja imitiraju klasičan Jackie O. oblik ali s futurističkim štihom u vidu reza na okviru koji ih izdvaja od svih ostalih modela s okruglim okvirima. Možete birati između decentne crne, leopard uzorka u kombinacijama zelene i žute i model u neodoljivoj baby ružičastoj nijansi. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više