Traži

Nema elegantnijeg od tradicijskog hrvatskog nakita

Nema elegantnijeg od tradicijskog hrvatskog nakita

Dašak povijesti

Tekst: BURO.


Fotografija: PR

Koji god tradicijski nakit odabrali savršeno će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, a u Zaksu i Argentumu sada se nalazi na sniženju od 50 posto. Također, odabranom će outfitu instantno dodati pravu dozu glamoura i elegancije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva. Upravo to dokazuje nova kampanja najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, cijenjenih upravo po najvećoj ponudi tradicijskog asortimana sada dostupnog po 50 posto nižim cijenama. Poznato je da ljeti nema elegantnijeg modnog dodatka od nakita, a kada isti ima svoju povijesnu priču i značaj postignut je spoj prošlosti i sadašnjosti na najljepši mogući način.

Nema elegantnijeg od tradicijskog hrvatskog nakita (фото 1)

"Uz modne dodatke iz kolekcije tradicijskog nakita utjelovljuje se duh dalmatinskih plemkinja, grofica, kneginja i ostalih žena visokog roda koje su nekoć jednakim detaljima krasile svoju pojavu. Upravo zbog svoje posebnosti, tradicijski nakit zanimljiv je i turistima koji svake godine već tradicionalno u njemu prepoznaju vrijednost istinskog suvenira. Nose ga kao uspomenu i najljepši djelić Lijepe Naše - kao simbole bogate i slavne povijest hrvatskih krajeva" poručuju iz srebrnarnica Argentum.

Nema elegantnijeg od tradicijskog hrvatskog nakita (фото 2)

Da niti jedan drugi nakit ne ostavlja takav dojam slažu se i u zlatarnicama Zaks: "Tradicijski nakit na hrvatskoj obali podjednako oduševljava domaće i inozemne posjetitelje, a zbog čega je prepoznatljiv i izvan granica zemlje. Stranci ga nerijetko kupuju kao poklon rodbini i prijateljima ili ponosno nose na svakom koraku". Stoga, ako niste među sretnicima koji već imaju konavoske naušnice, rećine, dalmatinske cvjetiće ili drugi znameniti primjerak iz tradicijskog asortimana, sada je pravi trenutak da se nagradite naušnicama, narukvicom, privjeskom ili prstenom koji nikada neće izaći mode. Tradicija je ponovno in pa iskoristite sniženje i svoj novi omiljeni komad tradicijskog nakita pronađite u Zaks ili Argentum poslovnicama diljem zemlje, a po 50% nižim cijenama.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više