Search

Nema sumnje da je ova torba najpopularnija za ljeto. Ima i svoje high street verzije

Nema sumnje da je ova torba najpopularnija za ljeto. Ima i svoje high street verzije

Jacquemusov pleteni model

Tekst: A.P.


Već smo pisali o iznimnoj popularnosti komada koje u svojim kolekcijama predstavlja novi miljenik žena, francuski dizajner Jacquemus. Ovaj mladi dizajner uspio je prodrmati scenu sa senzualnom kolekcijom La Bomba iz koje se iznjedrilo nekoliko hitova koje smo viđali na Instagramu i na mnogim slavnim ženama, uključujući svemoćnu Kim Kardashian. Nakon te kolekcije sve su oči bile uperene u ovog zgodnog mladog dečka koji radi po receptu jednostavnosti i relativno normalnih cijena (u dizajnerskim okvirima), što ga čini izrazito traženim na svim e-commerce platformama.

Jacquemus

Prošle sezone većina high street brendova se inspirirala njegovim dizajnom za svoje ljetne kolekcije, a čini se da će slična situacija biti i ove sezone, pogotovo u domeni modnih dodataka. Naime Jacquemus je nakon onog famoznog veeeelikog šešira predstavio zanimljivu slamnatu torbu nazvanu Le Baci. Ovaj model dolazi u tri veličine, a najpopularnija je "mini" koju su žene već nosile ove zime u kombinaciji s kaputima i čizmama. Medium veličina je također stekla naklonost kod dama koje su na vrijeme opremile svoju ljetnu garderobu, dok je model "grande" izuzetno nepraktičan zbog svoje veličine i vjerojatno će ga kupiti žene koje imaju previše novaca, i to kako bi ga fotkale za Instagram, jer vjerujte nam na riječ, s tim "monster size" modelom ne možete nigdje.

Jacquemus

U igru su opet uskočile high street kuće, poigrale se inspirativnim duhom Jacquemusa i svojoj klijenteli ponudile pristupačnije inačice Le Baci torbe. Mango je tako predstavio model od rafije s bijelim kožnim ručkama koji će vas koštati cca. 350 kuna. Estetski smjer je sličan, samo je oblik torbe promijenjen te vas na Mangovim policama očekuje okrugli model.

Mango

I Reserved nudi svoju verziju torbe koja prati originalan oblik Jacquemus modela. Torba je također načinjena od rafije s ručkama od teksturirane umjetne kože, a košta cca. 270 kuna.

Reserved

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više