Search

Nježni Freywille zagrljaj od kašmira i svile

Nježni Freywille zagrljaj od kašmira i svile

Pašmina - kraljica svih šalova

Tekst: BURO.


Nezaobilazni modni dodatak u predstojećim zimskim danima jer, ne samo da odlično grije, već i osvaja neograničenom transformativnom moći te neusporedivom udobnošću i kvalitetom, zasigurno je pašmina. Ovaj raskošan modni dodatak opravdano nosi titulu kraljice svih šalova! Upravo nezaobilazna je ona koja dolazi s potpisom luksuznog brenda Freywille. Pašmina s dva lica izrađena je od najfinije  prirodne kašmirske vune i svile te se ističe nježnošću i vrhunskom izvedbom ručnog tkanja.

Freywille

Kašmirska vuna za Freywille pašmine dobiva se od himalajskih koza, od vrlo vrijedne i skupocjene životinjske dlake koju karakterizira mala težina, divni svilenkasti sjaj te odličan izolator topline. Pored iznimne kvalitete, Freywille pašmina izdvaja se originalnim umjetničkim dizajnom - intenzivne i jarke boje diskretno otkrivaju filozofsku poruku koju nosi motiv Sfinge, simbol  kreativnosti i mašte.

Bezbroj je načina na koji možete nositi ovo nježno Freywille umjetničko djelo: opušteno vezano oko vrata, elegantno prebačeno preko dekoltea ili blago spušteno na ramena. Ogrnite se daškom luksuza i uživajte ove zime u najtoplijem zagrljaju predivne Freywille pašmine!

Freywille

Ovaj model možete pronaći Freywille butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za dodatne informacije o nakitu i luksuznim modnim dodacima tvrtke Freywille posjetite www.freywille.com i www.facebook.com/FREYWILLE.HR

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više