Search

Nova kolekcija Cutler&Gross naočala predstavljena u optici Ghetaldus

Nova kolekcija Cutler&Gross naočala predstavljena u optici Ghetaldus

Sjajni modeli za svačiji ukus

Urednik: BURO.


Image: PR

Osnovan 1969. godine, britanski brend luksuznih naočala Cutler&Gross kombinira vrhunsku talijansku izradu i eklektičan britanski dizajn. Već desetljećima, okviri Grahama Cutlera i Tonyja Grossa poznati su po svojoj nezamjenjivoj reputaciji i stilu, a kao takvi mnogi modeli naočala pronašli su se u kolekcijama i velikog broja  svjetskih celebrityja.

Ovom kreativnom dvojcu, danas ambasadorica i glavna dizajnerica Marie Wilkinson, pridružila se 1982. godine. Uvrnuti, ali opet potpuno prirodan osjećaj za trendove, boje i sam dizajn Wilkinson je prvi puta pokazala 1983. godine, kada je Cutler & Gross prvi puta predstavio kolekciju naočala, ručno izrađenih u talijanskom Cadoru.

Nova kolekcija Cutler&Gross naočala predstavljena u optici Ghetaldus (фото 1)

Wilkinson je pristustvovala predstavljanju nove kolekcije u poslovnici Ghetaldus optike - Ban centar, te u intimnoj blagdanskoj atmosferi osobno otkrila svoje favorite iz nove kolekcije Cutler&Gross naočala.

Nova kolekcija prirodni je nastavak eklektičnog, nadrealističkog dizajna, te je još jedan dokaz statusa ovog branda na tržištu kada je u pitanju luksuz, kvaliteta i različitost svakog od modela iz kolekcije. Kada se, pak, vratimo u povijest brenda i prvi model u kolekciji naziva 0101 zajedno uz mnoge druge predstavljen je na Pariškom tjednu mode. Do danas tradicija se nastavila, a uz pariški, modele Cutler&Gross možemo vidjeti i na Tjednu mode u Milanu.

Nova kolekcija Cutler&Gross naočala predstavljena u optici Ghetaldus (фото 2)

Redizajn povijesnog okvira francuskog brenda - Fidela, kojeg je nosila Audrey Hepburn filmu "Šarada" iz 1963. godine obilježila je 1987. godinu, a nakon toga svjetski poznata klijentela je samo rasla. Iggy Pop, Madonna, Sting, Princeza Diana, Grace Jones i mnogi drugi prepoznali su jedinstvenost i kvalitetu ovog britanskog branda luksuznih naočala.

Od 2001. godine do danas brand je surađivao sa svjetski poznatim dizajnerima, otvorio trgovine u najvećim svjetskim gradovima, a brend naočala Cutler&Gross možete pronaći i u Ghetaldus poslovnicama diljem Hrvatske te uskoro i online. Unatoč polustoljetnoj tradiciji, ovaj renomirani fashion brand luksuznih naočala na posustaje s diktiranjem novih trendova u svijetu naočala, te nas iznova oduševljava novim kolekcijama.

Nova kolekcija Cutler&Gross naočala predstavljena u optici Ghetaldus (фото 3)

Leave a comment

više