Search

Nova Ray-Ban kampanja Never Hide

Nova Ray-Ban kampanja Never Hide

Kultni modeli

Urednik: A.P.


Image: Ray Ban

Ray-Ban, najpoznatiji svjetski brend sunčanih naočala*, predstavlja novu kampanju Never Hide – "Never Hide #Campaign4change"

U ovoj se kampanji pojavljuje osam jedinstvenih kreativaca koje je snimala fotografkinja i dokumentaristica Cheryl Dunn. Svi oni odražavaju legendarni duh Never Hide koji stoji iza marke Ray-Ban kao utjelovljenje pionirskih pothvata, poduzetništva, kršenja ustaljenih pravila i stava ljudi spremnih na stalne promjene. Svaki od tih pojedinaca pripovijeda svoju prvu priču iz kampanje #Campaign4change.

ray ban

Najnovija je kolekcija osmišljena za sve one koji žele afirmirati svoju individualnost, istaknuti se u masi i iskazati svoja uvjerenja. Stoga svi ti modeli objedinjuju u sebi klasični stil i suvremene pristupe smišljene za ljubitelje marke kakva je bila, kakva je danas i kakva će biti.

ray ban

U ovoj kampanji #Campaign4change i potrošači mogu postati protagonisti. Svi su pozvani da posjete internetske stranice ray-ban.com, pristupe Bratstvu Never Hide – "tajnovitoj, ali ne i tajnoj" zajednici, kreiraju svoje osobne kampanje #campaign4change i podijele ih s drugima. Ovo će Bratstvo pomoći ljudima u slanju njihovih poruka o promjeni cijelom svijetu. Za pobjednike će biti organizirana ekskluzivna proslava u New Yorku u listopadu ove godine, a njihove će poruke #campaign4changes biti projicirane istoga dana na Time Squareu.

ray ban

ray ban

ray ban

ray ban

Related articles

Buro 24/7 Selection

više