Search

Nova torba u gradu je Gucci model \"Sylvie\"

Nova torba u gradu je Gucci model "Sylvie"

U neutralnoj bež, hibiskus crvenoj i klasičnoj crnoj boji


Image: Promo

Kada su u pitanju Gucci torbe, model "Dionysus" sigurno je još uvijek jedna od najpopularnijih, a sada je dobila novu klasičnu i oštro strukturiranu sestru "Sylvie"

Mnogi su zavoljeli Gucci torbice tek kada je Alessandro Michele preuzeo palicu ove poznate talijanske kuće koja je trenutno vodeći trend kada je u pitanju high-end moda. Samom pojavom popularnog (doslovce božanskog) modela Dionysus koju karakterizira klasični monogram kuće često ukrašen cvjetovima ili nekom zanimljivom životinjom, znali smo da Micheleova revolucija neće stati na njoj. Nije mu dugo trebalo da kolekciji pridruži novi pomalo ženskast model s klasičnim potpisom vidljivim u izboru boja i nazvao ga Sylvie. Savršeno spaja staru i novu estetiku kuće i dolazi u tri boje te ima dvije izmjenjive trake, jednu u glatkoj koži, a drugu kao vrpcu sastavljenu od tri boje. Noseći ju s vrpcom djeluje vrlo neobavezno i šarmantno, a duljina se prilagođava ovisno o željama i potrebama. 

Neutralna bež, hibiskus crvena i klasična crna, svaka torbica je posebna na svoj način i izgleda potpuno drugačije. Prednju stranu krasi atraktivni metalni lanac s kopčom, a unutrašnjost je dovoljno prostrana za sitne osobne stvarčice kao što su novčanik, telefon i malena toaletna torbica. Torbice su već dostupne u prodaji, a sudeći po trenutnoj popularnosti ove modne kuće, planut će za trenutak. 

Nova torba u gradu je Gucci model "Sylvie" (фото 1)

Nova torba u gradu je Gucci model "Sylvie" (фото 2)

Nova torba u gradu je Gucci model "Sylvie" (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više