Search

Nove Dior sunčane naočale koje će zapečatiti vaš stil

Dostupne u pet kombinacija boja


Image: Promo

Nakon super chic modela "Dior So Real" koji su prošle godine nosili svi, ušuljao se novi dvobojni avijatičarski model "Dior Split", koji će brzinom munje postati "it" modni dodatak

Imati par Dior sunčanih naočala isto je kao da posjedujete Louis Vuitton torbicu ili Prada cipele. Baš kao i navedeni komadi, Dior sunčane naočale uvijek su u modi i odlično se uklapaju u svaki stil odijevanja. Elegantna mala crna haljina ili traperice, efekt je uvijek isti i bez obzira što odjenuli one će dominirati i privlačiti pažnju na vaše lice. Novi model "Dior Split" jednostavno je idealan spoj klasike i pomaknutog detalja u obliku trake u boji.

Reinterpretiran avijatičarski model u zlatnoj ili srebrnoj boji po sredini krasi leća u nebesko plavoj, tamnoplavoj, smaragdno zelenoj, svijetloružičastoj te polariziranoj srebrnoj. Izborom tog zanimljivog detalja francuska kuća nastavlja ključnu temu posljednje Diorove kolekcije na kojoj je radio Raf Simons. Modeli su dostupni u pet kombinacija boja i sigurni smo da će popularni model "Dior So Real" barem neko vrijeme ostati u ladici. 


 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više