Search

Novi  Freywille editorial posvećen ženskoj individualnosti

Novi Freywille editorial posvećen ženskoj individualnosti

Nova kampanja luksuznog brenda nakita

Tekst: BURO.


Freywille umjetnički nakit od emajla već desetljećima nadahnjuje i uveseljava svojim živim, gotovo vibrirajućim bojama i pozitivnim emocijama, kako žene, tako i sve ljubitelje umjetnosti i mode diljem svijeta

Pri snimanju novog modnog editorijala Freywille se udružuje s prestižnim imenima hrvatske modne scene - Petrom Trbovićem, te kreativnim dvojcem Deckerom i Kutićem kako bi zajedno odali počast svim ženama koje zanima pitanje vlastite sreće i koje hrabro udovoljavaju vlastitim životnim principima.

Rezultat ove kreativne sinteze vrhunske su umjetničke fotografije koje slave žensku individualnost te ju nježno isprepliću s emotivnim i filozofskim porukama Freywille minijatura. Ženska ljepota interpretirana je kroz kontekst moćne intuitivne snage, ispunjenost  strašću, stvaralaštvom i bezvremenskim znanjem o životu koji se nalaze u  svakoj ženi bez obzira na njezinu dob ili kulturnu pripadnost. Svaka od interpretacija  poziva žene da uz brojne uloge koje preuzimaju u životu, ne zaborave njegovati onu najvažniju, ispuniti svoju potrebu za samorealizacijom i kreativnošću te se  ponositi jedinstvenom naglašenom crtom individualnosti.

Predstavljamo prvu iz niza fotografija koja utjelovljuje hrabru, ponosnu  i samosvjesnu ženu koja osvaja sigurnim stavom. Za styling su odabrani Freywille setovi Nixe iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt i Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Zadivljujućom ornamentalistikom sjedinjuju mističnost prelijepih vodenih nimfi s nježnim plesnim pokretima baleta, pozivajući ženu na potpuno otkrivanje svoje misteriozne, zanosne i privlačne strane koju krije u sebi.

Saša Joković potpisuje make-up, Mijo Majhen zaslužan je za kosu (Schwarzkopf Professional), a ulogu modela preuzela je prelijepa Petra Butković za Colors Model Management. Editorial nadopunjuje i izniman video "Spring Vibe by Freywille"  čiju produkciju potpisuje Dino Senčar za Ratio d.o.o.

Za dodatne informacije o nakitu i luksuznim modnim dodacima tvrtke Freywille posjetite www.freywille.com i Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Izvor:http://www.buro247.hr/moda/prijedlozi/poklonite-ljubavnu-poruku-u-freywille-privjesku.html

Related articles

Buro 24/7 Selection

više