Search

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu

Ne prestaju oduševljavati

Image: PR

U prekrasnom ambijentu palače Narodnog doma u Zagrebu predstavljeni su novi modeli Rolex satova

Brend koji je više od 100 godina drugo ime za stil i kvalitetu ne prestaje oduševljavati novitetima. Brojni uzvanici iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta imali su priliku ekskluzivno razgledati, isprobati i naručiti nove modele ovih prestižnih satova.

Palača Narodnog doma kroz povijest imala je brojne uloge - od samostana preko mjesta gdje je predložen Josip Jelačić za bana pa do doma obitelji Drašković. Upravo je u toj palači, jednom od najznačajnijih kulturno - povijesnih spomenika zagrebačkog Gornjeg grada nakratko oživljen duh zabava i značajnih društvenih događanja koje su ovdje bile priređivane kroz povijest.

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 1)

Obitelj Mamić, zastupnik luksuznog brenda Rolex, okupila je svoje klijente i najbliže poslovne partnere kako bi ekskluzivno predstavila ovogodišnje novitete. U povijesnom ambijentu i intimnoj atmosferi uživali su uglednici iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta.

Satovi koji su ove godine predstavljeni na Baselwordu, najvećem i najpoznatijem svjetskom sajmu satova i nakita, prezentirani su u vrhunskom ambijentu i atmosferi. Uzvanici su na ovaj način imali ekskluzivnu priliku vidjeti i isprobati novitete prvi u Hrvatskoj i ujedno i među prvima u svijetu. Najviše pozornosti plijenio je novi Rolex Sea-Dweller kojim je obilježena 50. godišnjica od izlaska prvog modela. Ženske uzvanike posebno su razveselili elegantni Rolex Lady-Datejust 28 noviteti, dok je Cellini Moonphase podjednako oduševio i ženske i muške cijenjene goste. 

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 2)   

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 3)

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 4)

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 5)

Novi modeli Rolex satova ekskluzivno predstavljeni u Zagrebu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više