Search

Novi Ray-Ban modeli sunčanih naočala koje želimo nositi odmah

Novi Ray-Ban modeli sunčanih naočala koje želimo nositi odmah

Ovog proljeća nose se prave legende


Image: Promo

Nova kolekcija podijeljena je u dva dijela. Jedan predstavlja potpuno novo viđenja popularnog modela Aviator, a drugi reinterpretira klasike

Nova sezona sa sobom nosi i nove kolekcije sunčanih naočala i valja na vrijeme popratiti sve nove modele. Ray-Ban volimo iz barem nekoliko razloga. Osim što nudi bezvremenske modele, uvijek je korak ispred s inovacijama i legendarne klasične modele s lakoćom pretvara u nove. U novoj kolekciji prvo svakako izdvajamo novu legendu, model koji je nadahnut svevremenskim cool ozračjem koje prati jedan od najpopularnijih modela Aviator. Riječ je o modelu The General koji je beskompromisan, odvažan i u svakom pogledu poseban. S elegantnim okvirima vojničkog stila i dvostrukim mostom, podsjeća na originalni Aviator, ali i ističe svoj jedinstveni potpis. Retro, a opet moderan dostupan je u nekoliko boja, kao i u varijanti dioptrijskih okvira. 

Drugi dio kolekcije oduševit će sve ljubitelje retro estetike jer su savršen spoj kombinacije inovativnog dizajna s reinterpretiranim klasicima i ova kolekcija za proljeće i ljeto 2017. odaje priznanje pionirskom duhu marke. Koji god model da izaberete, bit  ćete u središtu pozornosti zahvaljujući paru okvira koji je dojmljiv baš poput vas. Kao potpuno novi model izdvojio se Ja-Jo koji će biti idealan izbor za ljetne festivale. Izgledaju poput predimenzioniranih "lenonica" i dolaze u jarkim bojama. Model je, naravno, dostupan i u sunčanoj i u dioptrijskoj varijanti, kako biste svaku prigodu mogli obogatiti svojom osobnom notom. Zavirite u galeriju i otkrijte pregršt novih zanimljivih modela s kojima nećete pogriješiti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više