Search

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana

Sva lica ikoničnog Dior modela

Tekst: T.L.


Image: Dior

Torbica Lady Dior prošla je dug put otkako je po prvi puta davne 1995. godine predstavljena Lady Diani, princezi od Walesa. Miljenica javnosti i stilska ikona navodno je njome bila toliko oduševljena da je popularnost torbice ubrzo dosegla zvjezdane visine zasluživši status ikoničnog modnog asesoara. Lady Dior svojim je kockastim oblikom, ali i svojim statusom ikoničnog modnog dodatka, postala savršenim platnom umjetnika različitih generacija koji su je oslikali vođeni svojom vizijom i maštom. No, bez obzira na to što je nebrojeno puta bivala ponovno "izumljena" u nekom novom ruhu, uvijek je zadržavala svoj damski prizvuk koji ju je činio neodoljivom.

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 1)

Lady Dior bila je i ostala odom ženstvenosti, moderni manifest njezinoj pluralnosti i, kao takva, savršenim modnim dodatkom za žene različitih stilova. Bivajući sinonimom za sofisticiranost, ljepotu i kreativnost koja ne jenjava s godinama, Dior je svoju ikoničnu torbicu odlučio predstaviti u jednom posve novom, suvremenijem ruhu i prikazati zašto je i danas, više od 20 godina kasnije, i dalje omiljeni ženski asesoar.

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 2)

Serija fotografija "What's Lady Like?", ovjekovječena objektivom Joan Braun, predstavlja moderne ikone ženstvenosti - umjetnice, modele, glumice, plesačice i glazbenice zorno pokazujući kako svima njima Lady Dior fantastično pristaje. Ruth Bell, Angelababy, Adesuwa Aighewi, Sun Yihan, Anne Nakamura, Wang Likun, Kat Graham i druge inspirativne žene poziraju na fotografijama sa svojim omiljenim Lady Dior torbicama, bilo da je riječ o klasičnim inačicama ili pak onima ukrašenima umjetničkim djelima. No, ljepota ovog Diorovog projekta krije se u tome što svaka žena u kampanji svojom jedinstvenom osobnošću, na poseban način, daje odgovor na pitanje što to znači biti dama. A Lady Dior torbica izgleda bolje nego ikad!

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 3)

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 4)

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 5)

Novo ruho torbice koju je voljela princeza Diana (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više